Tuja scena

Adam Sandler svetoval svojima hčerkama: Učita se od Carey Mulligan

Los Angeles, 01. 03. 2024 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Adam Sandler ima za sabo precej dolgo in uspešno igralsko kariero, po njegovih stopinjah pa stopata tudi njegovi hčerki. Simpatični najstnici se že preizkušata v svetu igralstva, v enem od filmov so zaigrali celo skupaj. 57-letnik ima ogromno izkušenj, ki jih lahko deli z njima, nedavno pa jima je svetoval, naj se igre učita od njegove soigralke v filmu Spaceman Carey Mulligan.

Adam Sandler je eden najbolj prepoznavnih igralcev, ki imajo za sabo dolgo in uspešno kariero. S svojo igro pa očitno ne navdušuje le gledalcev po vsem svetu, temveč je za svet igralstva navdušil tudi svoji hčerki. Nadobudni najstnici, 17-letna Sadie in 15-letna Sunny, sta že začeli stopati po očetovih stopnjah.  

Adam Sandler s svojima hčerkama Sadie in Sunny in ženo Jackie
Adam Sandler s svojima hčerkama Sadie in Sunny in ženo Jackie FOTO: AP

Dekleti se lahko pohvalita z vlogami v nekaterih filmih, med drugim sta z očetom zaigrali v filmu You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah, kjer se jim je pridružila tudi mama oziroma žena Jackie. 57-letni igralec je na dekleti zelo ponosen, obenem pa z njima z veseljem deli svoje izkušnje in nasvete. "Moji hčerki želita biti igralki. Svetoval sem jima, da se učita od Carey Mulligan," je nedavno za People razkril zvezdnik, ki je med drugim že pred časom povedal, da je svojima dekletoma svetoval, naj nikoli ne dovolita, da bi ju ljudje prepričevali, da nista dovolj dobri, če sami vesta, da sta dali vse od sebe. 

Igralec je bil sicer nad igro 38-letnice, s katero sta sodelovala pri snemanju novega filma Spaceman, navdušen. "Obožujem Carey. Kar ona počne v filmu, sam ne bi nikoli naredil. Ne bi bil sposoben. Njo samo opazujem in si mislim: to je višja stopnja igranja," je povedal Adam, ki ima o igralki same pohvalne besede. "Čudovita je," je še dodal.  A ne le Sandler, Mulliganova je zaradi svojega talenta in prepričljive igre tudi nominirana v kategoriji za najboljšo igralko na letošnji podelitvi oskarjev, ki bo potekala 10. marca.  

Igralec je bil namreč na igro Carey Mulligan, s katero sta sodelovala pri snemanju novega filma Spaceman, navdušen.
Igralec je bil namreč na igro Carey Mulligan, s katero sta sodelovala pri snemanju novega filma Spaceman, navdušen. FOTO: AP

Nad skoraj dve desetletji starejšim igralcem je navdušena tudi zvezdnica. "Sem njegova velika oboževalka. Pred najinim skupnim snemanjem sem pogledala vse njegove filme," je priznala na skupnem intervjuju in kot najljubšo izbrala komedijo The Waterboy iz leta 1998 in animirani film Leo iz leta 2023. Njen igralski kolega se z njo ni strinjal. "Gledala jih je samo šest. Vse je sicer začela, a je potem obupala," se je pošalil v svojem duhovitem slogu.  

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

anabanana
01. 03. 2024 09.43
Kdo pa je to, a je prekmurc🤔
PerjatiJoker
01. 03. 2024 09.28
+1
Same macke:) drgac je mel pa vcas kr ene par kul filmov. Un ke bil fajn iz Drew Barrymore k je mela amnezijo in jo je mogu skos opominjat, da sta skup.