Tuja scena

Agent Timothéeja Chalameta: Avdicije se ni udeležil že več kot sedem let

Los Angeles, 11. 01. 2023 11.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec Timothée Chalamet je znova razplamtel še ne pozabljeno debato o nepotizmu v Hollywoodu. K temu je prispeval njegov agent, ki je javnosti razkril, da se mlademu zvezdniku že več kot sedem let ni bilo treba udeležiti avdicije, da bi prejel vlogo v filmu. Njegova trditev je takoj vzbudila pozornost, mnogi pa so se začeli spraševati o igralčevih zvezah in poznanstvih.

Čeprav je splošno znano, da se uspešni in znani igralci le redko udeležujejo avdicij za vloge, pa je debata o nepotizmu ponovno zavzela hollywoodske kroge, ko je agent mladega igralca Timothéeja Chalameta razkril, da se 27-letnik že več kot sedem let ni udeležil nobene avdicije.  

Timothée Chalamet
Timothée Chalamet FOTO: Profimeda

Pred dnevi je agent Brian Swardstrom, ki zastopa Chalameta, zanikal govorice, da se je zvezdnik udeležil avdicije za vlogo v filmu Gladiator 2, za katero pa je Paul Mescal dejal, da se že pogaja. Med tistimi, ki naj bi se še potegovali za omenjeno vlogo, sta bila poleg  Chalameta navedena še Austin Butler in Miles Teller.

"Vem, da je bil eden izmed teh igralcev preteklih nekaj mesecev na Bližnjem vzhodu, kjer je snemal film. Ta se tudi že več kot sedem let ni udeležil nobene avdicije," je na Twitterju zapisal Chalametov agent, njegov zapis je vzbudil pozornost hollywoodske srenje, ki je začela ugibati, kakšne zveze in poznanstva ima 27-letnik.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Izkazalo se je, da je njegov stric znani režiser Rodman Flender, njegova mati Nicole Flender pa bo v prihodnje zaigrala v dveh filmih. Z igralstvom se ukvarja tudi njegova sestra Pauline Chalamet, ki je leta 2020 zaigrala v filmu The King Of Staten Island, nastopa pa tudi v seriji Spolno življenje študentk.

"Hollywood ga obravnava drugače. Chalamet je otrok nepotizma, kar pa veliko ljudi ne ve. Ima strica, ki mu odpre marsikatera vrata v industriji," je zapisal nek uporabnik Twitterja. Debata o nepotizmu že nekaj časa sproža napetost v industriji, nanjo pa se je odzval tudi pisatelj Sam Greisman, ki je zapisal: "Vse, ki nimajo pojma, kako deluje filmska in televizijska industrija, prosim, naj nehajo govoriti o tem."

Oglasili so se tudi igralčevi oboževalci, ki so prepričani, da njegove sorodstvene in druge vezi nimajo nobene zveze s tem, da je mladi igralec tako uspešen, temveč je vse plod njegovega trdega dela in truda, ki ju dopolnjuje talent.

Chalamet naj bi ponovno zaigral v vlogi Paula Atreidesa v Dune: Part Two, ob njem pa naj bi zaigrali še Zendaya, Josh Brolin, Rebecca Ferguson in Dave Bautista. Nadaljevanje, v katerem igrata tudi Florence Pugh in Austin Butler, naj bi izšlo 3. novembra 2023.

Prav tako naj bi upodobil mladega Willyja Wonko v prihajajočem glasbenem fantazijskem filmu Wonka, ki ga je režiral Paul King (Paddington). V filmu, ki naj bi izšel decembra, igrajo tudi Sally Hawkins, Olivia Colman in Keegan-Michael Key.

 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Blue Dream
11. 01. 2023 13.09
+5
Nevem zakaj sem se na Gadafija spomnil
BitterTruth
11. 01. 2023 13.02
+5
Nekih hudih vlog mu niso zrihtal, prvic slisim zanj