8°C

Alyssa Milano imela dva splava: To je bila pravilna odločitev

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
3
47-letna igralka Alyssa Milano, ki je pred meseci zbolela za covidom-19, je v javnosti spregovorila o zelo osebni izkušnji, in sicer da je leta 1993 imela dva splava. Takrat je bila stara komaj 21 let.

Alyssa Milano je imela pred leti dva splava.
Alyssa Milano je imela pred leti dva splava.FOTO: AP

Alyssa Milano je odkrito spregovorila o zelo resni temi in delila osebno izkušnjo s splavom. Pred več kot 25 leti je imela leta 1993 kar dva splava, za njiju pa se je odločila sama.

"Takrat sem vedela, da nisem sposobna biti mati, zato sem se odločila za splav. To je bila moja odločitev. In to je bila zame popolnoma prava izbira. Odločitev sicer ni bila lahka. Tega si nisem želela, ampak sem to morala narediti," je rekla v svojem podcastu 'Sorry, not sorry, kar v prevodu pomeni "Žal mi je, ampak ni mi žal".

Dodala je še, da ničesar ne obžaluje: "Če tega ne bi storila takrat, kdo ve, ali bi imela zdaj svoje čudovite otroke," je dejala.

Mimogrede, Alyssa je od leta 2009 poročena z 39-letnim Davom Bugliarijem, s katerim ima dva otroka, 6-letno hčerkoElizabello in 9-letnega sina Mila.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Zvezdnica je pred meseci javno priznala, da se je okužila z novim koronavirusom ter delila video, v katerem je pokazala posledice okužbe in razkrila, da je že po enem česanju izpadlo ogromno las: "Naj vam pokažem, kaj covid-19 naredi vašim lasem. Prosimo, resno vzemite virus in nosite masko," je navedla v opisu videoposnetka, ki se je marsikoga dotaknil.

Pasica koronavirus oktober