Tuja scena

Amber Heard o hčeri: Najboljših šest mesecev mojega življenja

Los Angeles, 08. 10. 2021 21.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nekdanja žena Johnnyja Deppa, Amber Heard, je pred meseci presenetila z novico, da je postala mama. Zvezdnica je svoje sledilce na družbenem omrežju Instagram aprila presenetila s fotografijo, s katero je pokazala, da je postala mamica in "očka" hčerki, sedaj pa je delila novo fotografijo, pod katero je zapisala, da je bilo to najboljših šest mesecev njenega življenja.

35-letna Amber Heard je aprila postala mamica, svoje oboževalce pa je presenetila z objavo dekličine druge fotografije na družbenem omrežju Instagram. Oonagh Paige, kot je poimenovala hčerko, praznuje pol leta, Amber pa je ob tej priložnosti zapisala: "Najboljših šest mesecev mojega življenja prvih šest mesecev njenega."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Da je aprila dobila hčerko, je zvezdnica sporočila julija in dodala, da je že leta 2017 spoznala, da si želi otroka, a da bo to naredila pod svojimi pogoji. "Razumem, kako radikalno je za žensko, da razmišlja o najbolj temeljnih stvareh na ta način. Upam, da bomo prišli na točko, ko bo samoumevno, da ne potrebuješ prstana, da bi kupil otroško posteljico. Ona je začetek preostanka mojega življenja," je v svoji objavi zapisala zvezdnica.

Igralka, ki naj bi se trenutno sestajala s filmsko producentko Bianco Butti, ohranja svoje zasebno življenje skrito pred očmi javnosti. Amber je hčerko dobila s pomočjo nadomestne matere, še vedno pa na sodišču rešuje spore z nekdanjim možem, ki ga obtožuje tudi nasilja. 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.