Tuja scena

Amber Heard po letu dni Johnnyju Deppu plačala milijon evrov odpravnine

Los Angeles, 13. 06. 2023 18.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Leto dni po sojenju v Virginiji, kjer je porota na koncu odločila, da je Amber Heard kriva blatenja imena nekdanjega moža Johnnyja Deppa, je 37-letnica poravnala milijon evrov odpravnine, ki jih je dolgovala zvezdniku. Vir blizu 60-letnega igralca je razkril, da jih bo ta namenil petim različnim dobrodelnim organizacijam po lastni izbiri, vsaka pa bo prejela približno 200.000 evrov.

Amber Heard je leto dni po sojenju vendarle poravnala dolg do Johnnyja Deppa. Igralka je po izgubljeni tožbi morala nekdanjemu možu plačati milijon evrov odpravnine, dogovor pa sta sprejela šele po pritožbah, ki sta jih oba naslovila na sodišče, decembra pa sta dogovor dosegla v poravnavi izven sodišča. 60-letni Depp naj bi denar v enakovrednih zneskih razdelil med pet že izbranih dobrodelnih organizacij.

Amber Heard je Johnnyju Deppu plačala milijon evrov odpravnine.
Amber Heard je Johnnyju Deppu plačala milijon evrov odpravnine. FOTO: AP

Po doseženi poravnavi je Heardova dejala, da je bila to zanjo zelo težka odločitev, ki pa ni znak njenega priznanja krivde. "Zame je pomembno, da veste, da nisem sama izbrala tega. Branila sem svojo resnico, med tem pa je bilo življenje, ki sem ga poznala, uničeno. Grožnje, ki sem jih bila deležna na družbenih omrežjih, so samo potencirana različica tega, s čimer se spopadajo ženske, ki spregovorijo," je zapisala.

"Končno imam priložnost, da se osamosvojim nečesa, česar sem se želela znebiti že pred šestimi leti in pod pogoji, s katerimi se strinjam. Nisem priznala in to ni dejanje priznanja krivde. Ni nobenih omejitev ali zatikanj tega, kar sem na glas povedala," je še zapisala, v televizijskem intervjuju pa dodala, da je bila izpostavljena ponižanju, ki ga ne more več podoživljati.

"Ne morem tvegati visoke kazni – ne le finančne, temveč tudi psihološke, fizične in čustvene. Ženske se ne bi smele spopadati z zlorabo in bankrotom, ker so povedale resnico, a žal to še vedno ne velja povsod," je še povedala.  

Deppova kariera je po končanem sojenju, ki se je izšlo njemu v prid, ponovno oživela. Igralec se je pred mesecem pojavil na filmskem festivalu v Cannesu, kjer je bil premierno predstavljen njegov novi film v francoščini. 37-letna igralka pa se je po sojenju s hčerko preselila v Madrid, kot je že napovedala, pa se bo konec meseca udeležila 69. filmskega festivala Taormina v Italiji, kjer bo premierno predvajan film, v katerem je zaigrala.  

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pravica1
13. 06. 2023 21.56
+1
Ženska se je podelala človeku na postelju, to je zagotovo daleč od normalnega obnašanja. Razumem, da je mislila, da je zaradi slave privilegirana, ampak vse ima svoje meje.
nebel
13. 06. 2023 21.48
+3
Tu pa res radi ponavljate kako je trpela. Kar pa je njemu naredila, gre mimo vas. Na sodišču pa ni šlo mimo. Pa bi prav lahko dobila še kaj hujšega.
Stara Ma?ka
13. 06. 2023 21.47
vsi pozabljajo da jo je on tožil, ker je uničila njegovo "dobro" ime ko ga je obtožila nasilja ne ker je lagala. Na britanskih sodiščih je ni mogel tožit ker bi mogel dokazati, da se je zlagala in je bil vsakič zavrnjen zato je šel bogu za hrbtom v Virginijo
Betuul
13. 06. 2023 21.31
+3
Si bo zapomnila! Starega desca okol prinašat! Tudi to lekcijo morajo ženske naumiti! Če ne gre iz tega kar vemo oziroma znanstvenih razlag! Potem to proučimo in nastopi praksa! In plačat
txoxnxy
13. 06. 2023 21.00
+2
Vedno in povsod se plača bik ne krava
PegySue
13. 06. 2023 20.59
+2
A ta ženska kdaj utihne? Nihče ji ne verjame,ona še kar o zlorabah,ki jih doživlja in jih je doživljala....
VikiKrema
13. 06. 2023 20.10
+1
Z njegovim denarjem ziher.
misekmali
13. 06. 2023 19.57
+1
Slovenec963
13. 06. 2023 19.44
-Apostol1- Ti pa take pišeš kot da še nisi videl ženske boginje, kaj si le....!?
Eliza Dupre
13. 06. 2023 19.38
+1
Mhm, ja, zavarovalnica je plačala, ne ona... A zdaj bo šla lahko naprej, ali bo še naprej plačevala za blatenje Deppa, kadarkoli se mu zgodi nekaj dobrega?
devlon
13. 06. 2023 19.34
+1
Slaba igralka.. ker se vid, da si nekaj izmisljuje
Slovenec963
13. 06. 2023 19.31
-8
Čudna razsodba današnjega sodišča v prid Deppu, ker ženske je po moje nedolžna....!?
KaiC
13. 06. 2023 19.35
+10
A ti to resno? Lagala je kot pes teče in vse to smo videli v živo vsi ki smo spremljali sojenje.
Slovenec963
13. 06. 2023 19.39
-1
Sem napisal kontra mnenje o tej bogi revi, pa so me brisal, tako to je...!?
Apostol1
13. 06. 2023 19.12
-6
Vedno sem kot igralca občudoval J. Deppa , toda vseeno se pa človek vpraša kaj je videla čedna ženska kot je Amber na temu zakajenemu in zadrogiranemu dedcu. Čeprav tule v tem sodnem procesu sta bila oba dokaj enakovredna , kar se tiče trmoglavosti in bedastih izpadov.
devlon
13. 06. 2023 19.34
+8
KaiC
13. 06. 2023 19.36
+10
Slavo in denar. Saj je tudi na Elona Muska padla..
Slovenec963
13. 06. 2023 19.46
+5
-Apostol1- kakor da še nisi videl ženske od znotraj...čudne pišeš...
Amor Fati
13. 06. 2023 18.44
-22
Končno. Zdaj pa naj srečno zazivi v Španiji skupaj s svojo hčerko. Čimdlje proč od njega, njegovih moštvenih kolegov ( reziserjev, igralcev, producentov), in njegovih neumnih neuravnovešenih privrzenk in privrzencev, ki so ji celo grozili na druzabnih omrezjih tekom samega sojenja. Prav privoščim ji da si uredi zivljenje. Johnnyu pa, da ga doleti bozja kazen.
KaiC
13. 06. 2023 19.37
+12
Ženska se je javno izkazala za lažnjivko in še zmeraj ste nekateri, ki jo zagovarjate. Patetika 🤣
Amor Fati
13. 06. 2023 19.56
-5
Še eden ki mu je ona prečudovita odvetnica zmešala glavo. ;) Dečko, ne vem, če so te to starši kdaj naučili, ampak ni vse zlato kar se sveti. Ampak za kaj takega moraš znati človeku pogledati v oči. Oči razkrijejo vse. Svetlo ali temno plat človeške duše.
Amor Fati
13. 06. 2023 20.10
-4
Veš, enkrat sem prebral zelo zanimiv citat od enega največjih mistikov. Rekel je: 'Govori o tem, o čem ljudje hočejo poslušati, in ljudje te bodo vedno poslušali. Govori o tem, o čem ljudje nočejo poslušati, in ljudje te ne bodo nikoli poslušali. Ljudje poslušajo zgolj tisto kar hočejo poslušati. Ljudje ne poslušajo tistega, česar nočejo poslušati. Če zeliš, da te ljudje poslušajo, jim lazi, in jim nikoli ne govori resnice. Če jim boš lagal se boš zblizal z njimi, če jim boš govoril resnico jih boš odrinil stran. Kajti prva stvar, ki jo ljudje hočejo slišati od tebe, je laz v katero verjamejo, in zadnja stvar, ki jo ljudje hočejo slišati od tebe je pa resnica, v katero ne verjamejo.' Malo razmisli o teh besedah. Veliko je resnice v njih. Lp
KaiC
14. 06. 2023 11.19
+2
Amor, ne. Samo Amber mi ni zmešala glave kot jo je očitno tebi, če na tako naiven način nasedaš zelo očitnim lažem in ponarejenim dokazom. Za razliko do tebe in tvojega, "gledanja v njene oči", sem jaz namreč raje gledal v njene dokaze, kateri so bili zelo očitno šlampasto ponarejeni do take mere, da bi te še otrok prepoznal tudi brez podanega konteksta. Precenjuješ svojo naivnost in pomankljivo kritično razmišljanje. Predlagam ti, da svoje poskuse poniževanja raje zadržiš zase in ne pišeš sogovorcem "dečko" in podobne izraze (s katerimi izražaš svoje osebno prepričanje, da je sogovorec manj razgledan, ker je mlajši od tebe), ter pametuješ na račun lastne nerazgledanosti, četudi ti takšno pisanje daje občutek superiornosti nad sogovorcem, ko se zavestno ali podzavestno zavedaš, da racionalno debate ne boš zmagal. Ob koncu dneva si na ta način delaš sramoto le sebi.
Amor Fati
14. 06. 2023 12.21
Jaz ne ponizujem nikogar in noben od njiju mi ni zmešal glave. Sojenje tudi nisem tako vneto spremljal kot si ga zgleda ti. Sem pa videl marsikaj na spletu, kar je bilo namenjeno Amber in ne Johnnyu. Namreč uporabniki spletnih kanalov so se norčevali iz nje in s tem Johnnya spravljali v dobro luč, njo pa v slabo. NaTwitterju so ji njegove obozevalke in njegovi obozevalci dejansko grozili in ji pošiljali zelo grozne twite namenjene njej in njeni hčerki, ki jih seveda novinarji sploh niso povzeli. Sploh tedaj, ko je omenila spolni napad. Johnny pa menda ja ni sposoben narediti kaj takega, kajne? Saj on je Jack Sparrow, naljubši pirat Zdruzenih Drzav Amerike, kajne? Nauči se da ni vse zlato kar se sveti. In sprijazni se, da tale Johnny ni tako nedolzen kot zgleda zaradi svojih filmskih hearttrob vlog. Pa mimogrede, moj post je izjemno ljubezniv, ni prav nič hinavski ali zaljiv do tebe ali kogarkoli drugega. Ta tvoj zgornji pa razkriva ogromno jeze. Samo toliko v znanje. Včasih nas zaradi čustev, ki jih prekrivamo in skrivamo pred svetom, izdajo naše lastne besede.
KaiC
14. 06. 2023 15.52
+2
Seveda ponižuješ - s tem ko pišeš "dečko" in daješ neke življenske napotke, kljub temu, da te ni noben prosil za njih. To da se tega ne zavedaš, pa daje vedet le to, da se niti ne zavedaš svoje hipokritičnosti. Ajej ajej. Iz Amber so se norčevali zato, ker je ženska bila dokazana goljufinja, lažnjivka in manipulatorka. VSI njeni dokazi so bili dokazani kot ponarejeni in nepristni. VSE njene priče so temeljile na njenih izpovedih (torej "ona je rekla da se je zgodilo" in ne "videl sem da se je to zgodilo"), vse preostale priče, so povedale nasprotno zgodbo. Da ne komentiram raznega poskusa manipulacije s kamerami, ko je ženska kvazi nekaj pisala na listek, v smislu "aha, zdaj ga pa imam, ker je to in to rekel" in tega dala svojemu odvetniku, ni pa dojela, da je kamera dejansko posnela tudi listek - na katerm ni bilo nič napisanega. Takoj zatem je bilo videti začudenje njenega odvetnika, ki jo je nekaj časa gledal, nato pa začel majat z glavo v nesoglasju z njenim početjem. In ne si polagat hvale na tvoje poste, ker so daleč od ljubeznivih. Lepo se vidi, da poskušaš izpostavljat svojo duhovnost, ki pa te v takšnih primerih prikaže v popolnoma nasprotni luči. O prikritih čustvih, o katerih spet pametuješ, pa se mogoče malo zamisli in se poglej v ogledalo :)
Amor Fati
14. 06. 2023 18.53
-1
Po prveh stavku sem te nehal brati. Preveč jeze skrivaš za svojimi besedami. Vseeno hvala za napisano.
KaiC
14. 06. 2023 20.21
Res si patetičen 😂 duhovnost in poveličevanje ti ne bo pomagalo pri zgubljenem argumentu. Sploh pa ne seri. Hodiš nazaj sem zarad lastnega ega, delaš se pa nekega svetnika in kvazi boljšega od drugih. Isto sranje si kot smo vsi drugi, samo bolj si hipokritičen in ne dojemaš lastne nerazgledanosti. In potem taki si dajete neke latinske "amor dati" imena in pametujete drugim 😂 res maš neke komplekse.