Tuja scena

Amber Rose zanika govorice o Chrisu Rocku: To je samo prijateljstvo

Los Angeles, 14. 04. 2024 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Manekenko Amber Rose in komika Chrisa Rocka so paparaci pred meseci ujeli med sprehajanjem po newyorških ulicah. Vse od takrat se po tihem šušlja, da naj bi zvezdnika bila v razmerju. Amber Rose se je odločila, da bo te govorice zatrla. Dejala je, da sta z znanim igralcem zgolj prijatelja.

"Ni bil zmenek," je Amber Rose zatrdila za Entertainment Tonight. "S Chrisom Rockom sva prijatelja že približno 13 let," je dejala in dodala: "Srečala sva se na kavi. Drug drugemu sva govorila neumnosti. Nasmejal me je, ker je smešen, in to je najino prijateljstvo. Samo prijateljstvo."

Amber Rose in Chris Rock
Amber Rose in Chris Rock FOTO: Profimedia

Zvezdnika sta dvigovala veliko prahu pred meseci, ko so jo skupaj opazili v New Yorku. 40-letnica je poudarila, da bi paparacem lahko bilo jasno, da sta zgolj prijatelja, že iz njunega obnašanja. Nič dotikov, poljubov ali objemov bi lahko bil že dovolj velik namig o naravi njunega razmerja. "Nisva se držala za roke in očitno sva hodila dovolj ločeno. Včasih postane nepošteno," je o ugibanjih medijev povedala 40-letnica.

Manekenka naj bi igralcu pomagala že pred leti prebroditi težke čase njegove ločitve od Malaak Compron-Rock, s katero je bil poročen skoraj 20 let, in mu pri tem pomagala z nasveti. Amber se trenutno osredotoča na svoja sinova  Sebastiana in Slasha, ki ju deli z nekdanjima partnerjema Wizom Khalifo in Alexandrom "AE" Edwardsom, ki je sedaj v vezi s Cher. "Želim biti samska do konca življenja," je lani izjavila Rose v podkastu. "Svoje hiše ali svojega življenja ne želim deliti z nikomer. Nočem nikogar okoli svojih otrok," je zaključila.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

LinaAnil
14. 04. 2024 08.40
Kdo je tu Amber in kdo Chris?