19°C

Ana Kurnikova po dolgem času objavila fotografijo svoje hčerke

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
13
Nekdanja tenisačica Ana Kurnikova, izbranka španskega glasbenika Enriqueja Iglesiasa, je presenetila oboževalce in se po petih mesecih spet oglasila na Instagramu. Priložnost je izkoristila, da je delila ljubko fotografijo najmlajše hčerkice Mary.

Ana Kurnikova in Enrique Iglesias sta se januarja razveselila tretjega otroka.
Ana Kurnikova in Enrique Iglesias sta se januarja razveselila tretjega otroka.FOTO: Profimedia

Enrique Iglesias in Ana Kurnikova sta se 30. januarja razveselila rojstva tretjega otroka, hčerke Mary. Rojstvo deklice je bilo presenečenje, saj je par nosečnost skrival vse do poroda. Paparaci so slavno nosečnico sicer ujeli v objektiv, ko je bila že visoko noseča, a so fotografije zaokrožile v javnosti šele po Aninem porodu. Slavna starša sta rojstvo deklice s ponosom naznanila 13. februarja, o svoji zasebnosti pa sicer z mediji ne govorita oziroma le redko. Spomnimo, da ko je bila Ana prvič noseča z dvojčkoma, jima je nosečnost uspelo skrivati vse do poroda.

39-letna Ana je nato 6. aprila objavila novo fotografijo najmlajše članice družine. Od takrat pa vse do danes ni objavila nič na svojem profilu. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ponosna mamica pa je tokrat naredila izjemo in delila ljubko fotografijo svoje male princeske, ki bo konec meseca dopolnila že osem mesecev. Na njej pozira v beli polo srajčki brez rokavov in v barvno ujemajočem se krilu. Njen športni videz spominja na videz tenisačice. Spomnimo, da je njena mamica pred leti profesionalno igrala tenis, od profesionalnega športa pa se je že poslovila.

"Wimbledon, prihajam," je Ana z besedami pospremila ljubko fotografijo. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ana in Enrique, ki sta skupaj že 19 let, sta decembra 2017 prvič postala starša dvojčkov, ki sta ju poimenovala Nicolas inLucy. Slavna mamica je šele pet mesecev po rojstvu dvojčkov na Instagramu objavila svojo nosečniško fotografijo in tako pokazala, kakšna je bila v 37. tednu nosečnosti. Dvojčka bosta decembra upihnila tri svečke na rojstnodnevni torti, medtem ko bo njuna mlajša sestrica Mary prvi rojstni dan praznovala 30. januarja prihodnje leto.