Tuja scena

Anne Hathaway: Ko sem igrala nosečnico, sem doživela spontani splav

Los Angeles, 27. 03. 2024 10.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Anne Hathaway je danes presrečna mama dveh otrok, a njena pot do materinstva nikakor ni bila lahka. Svojega prvega sina je rodila leta 2016, še pred tem pa je ravno v času, ko je v gledališču igrala vlogo nosečnice, doživela spontani splav. Kot je povedala za tuje medije, je bila to zanjo izjemno težka izkušnja, zato je leta 2019 ob razkritju druge nosečnosti vsem, ki so doživeli tovrstno izkušnjo, sporočila, da jih razume.

Anne Hathaway ima danes z možem Adamom Shulmanom osemletnega sina Jonathana in štiriletnega sina Jacka, a pot do tega, da je danes presrečna mama dveh otrok, ni bila lahka. V intervjuju za Vanity Fair je namreč razkrila, da se je njena prva nosečnost leta 2015 končala s spontanim splavom.  

Anne Hathaway je pred rojstvom prvega sina doživela spontani splav.
Anne Hathaway je pred rojstvom prvega sina doživela spontani splav. FOTO: Profimedia

Prekinitev nosečnosti je za žensko že tako težka izkušnja, igralka pa se je v tistem času znašla še v težji situaciji. "Šest tednov sem na odru igrala vlogo nosečnice. Igrala sem pilotko, ki zanosi in celo rodi na odru," je razkrila in dodala: "Pretvarjala sem se, da sem v redu. A bilo je preveč, da bi to držala v sebi." Svojo zgodbo je zato delila s prijatelji, ki so si ogledali njeno predstavo. Marca leta 2016 je nato igralka rodila svojega prvega sina, tri leta kasneje pa še drugega.  

Zvezdnica filma Hudičevka v Pradi je zato v času druge nosečnosti novico, da ponovno pričakuje otroka, delila na prav poseben način. "Ne gre za filmski prizor ... #2. Šalo na stran, vsem, ki bijejo bitko z neplodnostjo in hodijo po peklenski poti do zanositve, bi rada sporočila, da tudi sama nisem zanosila zlahka. Pošiljam vam veliko ljubezni," je zapisala ob fotografijo, na kateri je pokazala svoj nosečniški trebušček.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Anne Hathaway lahko v soboto ob 20. uri na POP TV spremljate v filmu Pripravnik, v katerem ji družbo dela legendarni Robert De Niro.

41-letnica je šele zdaj pojasnila, zakaj se je takrat odločila za takšno objavo. "Glede na bolečino, ki sem jo občutila, ko sem poskušala zanositi, bi se zdelo neiskreno, če bi objavila nekaj povsem veselega," je dejala in dodala: "Ne bom se sramovala nečesa, kar je statistično gledano dejansko povsem normalno." Obenem je razkrila, da je bila po svoji izkušnji osupla, ko je ugotovila, kako pogosti so spontani splavi in da tudi sama pozna veliko ljudi s takšno izkušnjo. "Zakaj ne delimo teh informacij? Zakaj se počutimo sami v tem? Zato sem se odločila, da spregovorim," je še dodala.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.