Tuja scena

Anne Hathaway se je odpovedala alkoholu: To ni zame

Los Angeles, 30. 03. 2024 07.00 | Posodobljeno pred 25 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralka Anne Hathaway, ki je najbolj znana po filmu Hudičevka v Pradi, ne pije alkohola. Zvezdnica je v nedavnem intervjuju razložila, da se je pitju alkoholnih pijač odpovedala, ker je šla skozi osebno preobrazbo, ki jo je doživljala v zadnjih petih letih. 41-letna igralka je priznala, da ji je bilo težko ljudem pojasnjevati svojo odločitev, a dodala, da je v sebi vedela, da je treznost zanjo prava izbira.

Anne Hathaway se je alkoholu odpovedala zaradi osebne preobrazbe, ki jo je doživljala v preteklih petih letih. 41-letnica je dejala, da je bilo ljudem težko razložiti svojo odločitev, da je abstinentka, a ob tem dodala: "V sebi sem vedela, da alkohol ni zame. Zdelo se je tako ekstremno, ko sem razlagala, da sploh ne pijem alkohola." Zvezdnica se svoje odločitve ne sramuje, vsaj ne več, čeprav to na začetku ni bilo tako preprosto.

Anne Hathaway se je odpovedala pitju alkoholnih pijač.
Anne Hathaway se je odpovedala pitju alkoholnih pijač. FOTO: AP
Anne Hathaway lahko nocoj ob 20. uri na POP TV spremljate v filmu Pripravnik, v katerem ji družbo dela legendarni Robert De Niro.

"Če si na nekaj alergičen ali imaš anafilaktično reakcijo, se tega izogibaš. Zato sem se temu začela izogibati," je povedala zvezdnica filma Medzvezdje, a dodala, da ne obsoja tistih, ki so se odločili, da pijejo alkohol. "Moja osebna izkušnja s tem je, da je vse boljše. Vsi okoli mene bodo spili eno ali dve pijači, ob tem pa bom tudi sama imela občutek, da sem toliko spila, le da ne bom imela mačka naslednji dan," še pravi.

Zvezdničina odločitev, da preneha piti alkohol, je sovpadala tudi z materinstvom. Anne Hathaway ima z možem Adamom Shulmanom 8-letnega sina Jonathana in 3-letnega sina Jacka. Igralka se je ob abstinenci od alkohola odločila, da omeji tudi druge nezdrave navade, med katerimi je tudi uporaba družbenih omrežij.

"Veliko življenjskih odločitev sprejmem na podlagi tega, kar je dobro za duševno zdravje. Prenehala sem stvari, za katere vem, da me izčrpajo ali me pahnejo v vrtinec. Na medmrežju nimam odnosa s seboj," je dejala 41-letna igralka in dodala, da se je naučila tudi biti bolj prijazna do sebe na prizoriščih snemanja, kot je bila, ko je bila na vrhuncu slave v svojih dvajsetih letih.

"Imela sem grozen napad anksioznosti, bila sem sama in nisem vedela, kaj se dogaja. Vsekakor nisem mogla nikomur povedati o tem, čeprav sem v mislih ves čas vedela, da me vsi na snemanju čakajo," se je spominjala težkega trenutka, ki ga je doživela pred leti. "Zdaj se počutim bolj varno iti do nekoga, ki je na mestu odgovornega, ga potegniti na stran in pojasniti, kaj prestajam. Večina ljudi bo posedela z menoj 10 minut in počakala, da napad mine," je pojasnila, kako ravna zdaj.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sickk 2
30. 03. 2024 12.55
+2
Ja vrjamm, po tem k si spila na tisoce litrov alkota pa delala bog ve kaj, pol se clovek mal prenasit...
mackon08
30. 03. 2024 11.58
+1
Jaz ga pa pijem pa kaj?
motorist_mb
30. 03. 2024 11.33
+1
Lepotička 😍
exeskim
30. 03. 2024 09.33
+4
Obstaja samo pijanost ali 0.0 treznost?! Kozarec dobrega vina pri kosilu pa ne obstaja? Ehh, Anne …
funkytown
30. 03. 2024 12.33
+1
Justice4all
30. 03. 2024 08.57
+9
Dol mi visi,če ga pije ali pa ne...Njena osebna stvar...Jaz ga tudi ne,pa kaj....
misekmali
30. 03. 2024 08.19
+5