Tuja scena

Armie Hammer spregovoril o spornih sporočilih in odstopil od vloge

Los Angeles, 14. 01. 2021 09.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriški igralec Armie Hammer je v zadnjih dneh vroča tema na Twitterju in v tujih medijih, saj je neznana ženska, ki naj bi bila njegova ljubica, javnosti razkrila šokantna zasebna sporočila, v katerih je igralec pisal, kakšne želje ima v spalnici. Med drugim se spogleduje s suženjstvom in kanibalizmom. Zdaj je zvezdnik zadevo komentiral in ob tem odstopil od zadnje vloge v filmu z Jennifer Lopez.

Pisali smo že, da je Armie Hammer v zadnjih dneh središče pozornosti v svetu znanih, saj je ena od njegovih domnevnih ljubic na družbenih omrežjih delila njuna zasebna sporočila. Armiejeve besede v omenjenih sporočilih so šokirale marsikoga. Ta se namreč spogleduje s precej nekonvencionalnim odnosom med partnerjema. 

"Živiš, da bi me ubogala in da si moja sužnja. Prilastil si te bom. To je moja duša. To so moji možgani. Moj duh. Moje telo. Bi prišla k meni in bila moja lastnina, dokler ne umreš? In če bi ti hotel odrezati enega od nožnih prstov ter ga pospraviti v žep, da bi vedno imel delček tebe s seboj?" je le začetek pretresljivih sporočil, ki nakazujejo, da je Armie neznani ženski pošiljal besede, ki jasno nakazujejo na sadizem, očitno tudi na kanibalizem, saj igralec omenja tudi pitje njene krvi, in dominantnost.

Armie Hammer
Armie Hammer FOTO: AP

Armie je le dan po objavi sporočil zadevo komentiral in dodal, da odstopa od vloge v filmu Shotgun Wedding, kjer bi moral igrati ob Jennifer Lopez. "Ne bom se odzval na te za lase privlečene trditve. Toda ob hudobnih in lažnih spletnih napadih name svojih otrok preprosto ne morem zapustiti za štiri mesece in oditi v Dominikansko republiko," je za E! News povedal igralec in dodal, "produkcijska hiša Lionsgate me podpira in za to sem ji neskončno hvaležen."

Medijski predstavnik Lionsgata pa je povedal: "Glede na datum začetka snemanja je Armie prosil, da odstopi od sodelovanja pri filmu, in mi ga pri njegovi odločitvi podpiramo." Jennifer Lopez, ki ima v filmu glavno žensko vlogo, njegovega odstopa še ni komentirala.

Armie in Jennifer bi morala v filmu igrati zaljubljeni par, ki načrtuje poroko na eksotični destinaciji, a se vse skupaj sprevrže v nekaj povsem drugega. Snemanje bi se moralo začeti v naslednjih tednih.

Koronavirus pasica november
  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Reaper
26. 01. 2021 15.01
+1
Sem bolj stara šola kakšen pok po ritki se pa prleže obema :).
Uporabnik1833045
14. 01. 2021 12.05
-5
Pa kaj? Saj to bi rekel, da verjetno vsaka 4. oseba počne (sporočila pa tudi nekaj sadizma), tudi vsaka 2. ženska ima rada, če se jo malo davi. Gremo potem kar po blokih trkat pa obsojat ljudi.
Rožice so zacvetele
14. 01. 2021 12.14
+6
Uporabnik, očitno se gibaš samo med premaknjenci, sodeč po tem, kaj trdiš. Preveč porniče gledaš, prestopi malo še v realno življenje.
Uporabnik1833045
14. 01. 2021 12.16
-4
Ti pa verjetno živiš v cerkvi. Osebno se z vsemi lahko odkrito pogovarjam, zato vem. Ti pa očitno ne upaš osebe pogledati v oči, glede na to, kaj trdiš.
Nobody75
14. 01. 2021 11.17
+3
Klasična slika hollywooda in vseh polikanih "zvezd". Za polikano lepo zunanjostjo se skriva degeneriranost brez primere. Nič novega, on je le eden od mnogih.
ChanningSlo
14. 01. 2021 10.01
+16
S temi spletkami unicujete zivljenja, druzine in tko naprej! Vi ja,vi k pisete ta skrpucala od clankov.