7°C

Ashley Tisdale razkrila spol otroka

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
5
Ashley Tisdale, zvezdnica filma Gimnazijski musical (High School Musical), in Christopher French sta se poročila 2014. Potem ko sta na družbenih omrežjih prejšnji mesec sporočila veselo novico, da bosta postala starša, sta zdaj razkrila še spol svojega prvega otroka.

Ashley Tisdale je sporočila, da pod srcem nosi deklico.
Ashley Tisdale je sporočila, da pod srcem nosi deklico.FOTO: AP

Ashley Tisdale in Christopher Frenchbosta postala starša. Bodoča mamica je na Instagramu objavila štiri fotografije, ki razkrivajo trenutek, ko sta z možem izvedela, katerega spola je njun otrok. Oba sta skupaj zarezala v torto z belo glazuro, v njej pa se je skrivala rožnata vsebina, ki je razkrila, da bosta dobila deklico.

"Letošnje leto je bilo težko. Za toliko ljudi. Vzponi in padci ter tobogan čustev. Mislim, da je bil ta dan daleč moj najljubši dan do zdaj! Jokala sem od sreče," je zapisala pod objavljenimi fotografijami. Ter nato nagovorila vse bodoče starše, ki organizirajo zabavo za razkritje spola otroka (Gender Reveal Party), da je rezanje torte primerljivo in enako razveseljivo kot ognjemet, ampak varnejše.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Prvo trimesečje ni bilo lahko, toda vsi smo drugačni in vem, da obstajajo ljudje, ki jim je bilo še veliko slabše. Sama vsekakor spadam nekam vmes, saj nisem imela le jutranjih slabosti, ampak sem nekajkrat tudi bruhala in se počutila, kot da imam že tri mesece trebušno gripo (smeh)," je prvi del nosečnosti opisala 35-letna Ashley, ki se je s Christopherjem poročila septembra 2014. 

Ker je od poročnih zaobljub minilo že šest let, je nedavno pojasnila, zakaj sta z naraščajem čakala tako dolgo. Pravi, da ni bil pravi čas za tako velike življenjske spremembe. "Nisem še bila pripravljena na ta korak in bila sem sebična, saj sem želela imeti Chrisa nekaj časa samo zase." A zdaj že nestrpno čaka, da se znajde v povsem novi vlogi.

Pasica koronavirus oktober