Tuja scena

Austin Butler nekdanjo punco Vanesso Hudgens omenja kot prijateljico

Los Angeles, 13. 01. 2023 10.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Z zlatim globusom nagrajeni igralec Austin Butler kljub uspehu ni pozabil, kdo mu je pomagal pri vlogi Elvisa Presleyja v filmu Elvis. Ko je govoril o tem, kako je dobil vlogo, je večkrat omenil neko prijateljico, ki je nikoli ni izpostavil z imenom. Glede na to, da je njegova nekdanja punca Vanessa Hudgens večkrat povedala enako zgodbo kot zvezdnik in da se je njegove vloge tudi javno razveselila, oboževalci predvidevajo, da je prav ona ta prijateljica, o kateri Austin večkrat govori.

"Mesec dni, preden sem izvedel, da bodo snemali film Elvis, sem se s prijateljico sprehajal po mestu in si ogledoval novoletne lučke. Na radiu se je predvajala ena izmed Elvisovih pesmi in začel sem peti. Takrat mi je prijateljica rekla, da bi moral jaz igrati slavnega pevca," je zgodbo o tem, kako je začel razmišljati o vlogi, razkril igralec Austin Butler za Hollywood Reporter.  

Austin Butler
Austin Butler FOTO: Profimedia

Čeprav je igralec idejo prijateljice takrat zavrnil, je kasneje, ko ga je slišala igrati klavir, še enkrat dejala, naj se potrudi dobiti vlogo v filmu. "Le teden dni kasneje me je poklical agent in mi povedal za snemanje filma," je še priznal 31-letnik.

Vanessa Hudgens in Austin Butler
Vanessa Hudgens in Austin Butler FOTO: Profimedia

V svojih pogovorih Austin svoje prijateljice nikoli ne imenuje z imenom, večina oboževalcev pa je prepričanih, da govori o svojem nekdanjem dekletu Vanessi Hudgens. 34-letna zvezdnica je namreč v oddaji Live With Kelly and Ryanom leta 2019 povedala enako zgodbo kot igralec, prav tako se je na Instagramu močno razveselila, ko je izvedela, da je dobil vlogo. "Srečna sem do neba. Komaj čakam. Zelo sem ponosna nate," je zapisala v objavi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nekateri oboževalci so ogorčeni, da zvezdnik nekdanjega dekleta ne omenja po imenu. "Ime ji je Vanessa," se je jezno oglasil eden od komentatorjev na TikToku, drugi pa je priznal, da igralca obožuje, a da ga moti, da jo imenuje prijateljica. "V tem filmu je odigral neverjetno, a sovražim, da Vanesso imenuje prijateljica," je zapisal. Eden od oboževalcev je dodal, da bi jo lahko imenoval vsaj bivša punca, če že skriva njeno ime, nekateri pa so igralca podprli in dejali, da bi z imenovanjem Hudgensove pogreval spomine na staro zvezo.  

Z zlatim globusom nagrajeni igralec in zvezdnica filma Srednješolski muzikal sta bila v zvezi od leta 2011 do leta 2020. Trenutno je Austin v ljubezenskem razmerju z manekenko Kaio Gerber, Vanessa pa z igralcem bejzbola Colom Tuckerjem.  

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

SlepiSlovenc
13. 01. 2023 12.03