8°C

Barack Obama in Bruce Springsteen združila moči v novem podcastu

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
13
Serija spletnih pogovorov med nekdanjim predsednikom Združenih držav Amerike in rock zvezdnikom bo poslušalcem na voljo v osmih delih, ponudnik pa obljublja tematsko pisane in poglobljene pogovore med prijateljema. The Boss in Obama sta se spoznala leta 2008 in sta, čeprav na prvi pogled nimata ničesar skupnega, stkala močno vez.

Podcast, poimenovanRenegades: Born in the USA, se bo predvajal v kar osmih delih in bo poslušalcem ponudil pisano paleto pogovorov med Barackom Obamo in Bruceom Springsteenom. Prijatelja, ki se družita že več kot desetletje, se bosta spustila v globoke in zanimive pogovore, med drugim se bosta dotaknila tudi tem, kot so rasna enakopravnost, očetovstvo in zakon, spregovorila pa bosta tudi o Ameriki.

Prijatelja med globokim pogovorom.
Prijatelja med globokim pogovorom.FOTO: Youtube

Prvi dve epizodi sta na voljo že v teh dneh, serija pa nadaljuje Obamovo sodelovanje pri tovrstnih oddajah – pred tem je namreč sodeloval z ženo Michelle, ki je vodila The Michelle Obama Podcast. Ta je v javnost prišel lani poleti in je bil ena od najbolj predvajanjih vsebin pri ponudniku. Prvi gost nekdanje prve dame je bil ravno njen mož Barack.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Springsteen in Obama sta se prvič spoznala leta 2008 in od takrat stkala močno prijateljstvo.''Površinsko gledano z Bruceom nimava kaj dosti skupnega,'' je nekdanji predsednik razložil v prvi epizodi podcasta in nadaljeval: ''Vendar sva čez leta ugotovila, da si deliva to zavzetost za službo in družino, skupni so nama tudi občutki glede Amerike.'' Pojasnil je, da sta se podala na pot raziskovanja, da bosta lahko v prihodnosti bolje razumela domačo državo.

PREBERI ŠE
Barack Obama prvi gost ženinega podcasta

Koronavirus pasica november