16°C

Bella Hadid s fotografijo za hip zmedla oboževalce

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
12
Gigi Hadid in Zayn Malik se bosta predvidoma jeseni razveselila prvega otroka. Njena slavna sestra Bella je na družbenih omrežjih delila iskreno objavo, v kateri je pokazala, da že komaj čaka, da postane teta, hkrati pa je s fotografijo malo zavedla svoje sledilce.

Bella že komaj čaka, da njena sestra Gigi postane mamica.
Bella že komaj čaka, da njena sestra Gigi postane mamica.FOTO: Profimedia

Bella Hadid že komaj čaka, da dobi nečakinjo. Medtem ko se navdušenje nad prihodom otroka zvezdniškega para Gigi Hadid in Zayna Malika povečuje, je Gigijina sestra na družbenih omrežjih izrazila neizmerno srečo. Bella je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri na začetku poletja pozira z nosečo sestro. Ker sta želeli proslaviti prihod novega člana, sta se odločili za improvizirano fotografiranje, kjer sta bila v ospredju njuna trebuščka.

"11. junij 2020 ... dve žemljici v pečici, razen da je moja od hamburgerja, Gigijina pa od Zayna. Oba ima tako zelo rada – ne morem prenehati jokati," je z besedami pospremila fotografijo. Njeno objavo je komentirala tudi modna urednica in Newyorčanka kitajskega rodu Eva Chen, ki je dejala, da se je že veselila, ker bo pazila na dva dojenčka, nato pa je prebrala zapis in ugotovila, da ni tako.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Bodoči starši Gigi in Zayn so zelo zaščitniški, ko beseda nanese na njihovo zasebnost. 25-letna manekenka Gigi je konec prejšnjega meseca s svojimi sledilci na Instagramu delila profesionalne fotografije, na katerih je ponosno pokazala svoj nosečniški trebušček. Elegantni črno-beli posnetki so prvi, na katerih je manekenka razkrila svojo nosečniško postavo, ob tem pa je povedala, da je bila med snemanjem v 33. tednu nosečnosti.

25-letnica je nosečnost potrdila v oddaji The Tonight Show, kjer je voditelju Jimmyju Fallonu povedala: "Očitno sem si želela, da bi novico medijem posredovala sama, vendar sva kljub vsemu zelo navdušena, vesela in hvaležna za vse dobre želje in podporo."Viri blizu para so za People maja povedali, da sta Gigi in Malik navdušena nad dojenčkom in se veselita novega poglavja v življenju.