19°C

Ben Affleck v lasvegaški igralnici preživel večer z mamo Jennifer Lopez

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
7
Hollywoodskega igralca so opazili, medtem ko je preživljal čas z Guadalupe, mamo njegove stare-nove ljubezni. V Las Vegasu sta se zabavala v igralnici, kjer so ju ujeli fotografi. Znano je, da ju druži ljubezen do iger na srečo, v katerih sta uživala, medtem ko je bila Jennifer Lopez odsotna.

Ben Affleck in Jennifer Lopez sta svoje na novo obujeno razmerje še poglobila. Igralec je v odsotnosti svoje izbranke v Las Vegasu zabaval njeno mamo. Affleck in Guadalupe Rodriguez sta večer preživela v Wynn Resortu, v Las Vegasu pa sta se znašla, ker tam nastaja njegov novi projekt, v katerem sodeluje kot igralec in režiser. Za zdaj še ni znano, ali je bila pri snemanju udeležena tudi Rodriguezova.

Ben Affleck je oboževalec iger na srečo.
Ben Affleck je oboževalec iger na srečo.FOTO: Youtube

48-letnika so z simpatično gospo ujeli, ko sta bila obkrožena z varnostniki, v njuni neposredni bližini pa je bilo tudi mnogo radovednežev, ki so pristne trenutke skušali ujeti s kamero na telefonu. Na prizorišču snemanja ni bilo Lopezove, ki je mamo v preteklosti opisala kot veliko oboževalko iger na srečo. 75-letna gosta je v preteklosti v igralnicah že imela nekaj sreče. Nekoč je v igralnici v Atlantic Cityju zadela nekaj manj kot dva milijona evrov.

PREBERI ŠE
J.Lo se seli v Los Angeles, da bo bližje Afflecku

Affleck, ki si z bodočo taščo deli strast do iger na srečo, je bil v igralnici opažen tudi ob treh zjutraj, obiskovalci pa so ga prepoznali, čeprav je nosil črno majico in kapo s ščitkom. Zvezdnik se je za mizo, na kateri potekajo igre s kartami, vrnil po sedmih letih – vmes so mu bile tovrstne igro na srečo prepovedane, saj so ga v lasvegaškem Hard Rocku ujeli pri goljufanju.

Guadalupe med pogovorom z enim od članov ekipe.
Guadalupe med pogovorom z enim od članov ekipe.FOTO: Youtube

Igralčevo srečanje z mamo Jennifer Lopez se je zgodilo po številnih skrivnih zmenkih z nekdanjo ljubeznijo, s katero je bil v zvezi med letoma 2002 in 2004. Fotografi so ju ujeli med oddihom v Montani ter Miamiju, po tem pa sta se skupaj napotila proti Kaliforniji, kjer se bosta ustalila in pričela novo življenje.

Koronavirus pasica nova