Tuja scena

Bernie Taupin o novem albumu Eltona Johna: 'Vse je narejeno in posneto'

London, 26. 05. 2024 07.00 | Posodobljeno pred 23 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Elton John naj bi kmalu izdal nov album, je zatrdil njegov dolgoletni sodelavec Bernie Taupin: "Vse je narejeno in posneto." Rock ikona je nazadnje izdal album 'The Lockdown Sessions' leta 2021. Zvezdnika skupaj sodelujeta že vrsto let in v tem času sta postala tesna prijatelja. Glasba je bila vedno lepilo, ki ju je držalo skupaj.

Zdi se, da  Elton John vstopa v svoje naslednje obdobje. Kot piše The Sun, je dolgoletni sodelavec ikone Bernie Taupin spregovoril o Johnovi naslednji plošči – ki bo izšla prej kot slej – na dogodku The Other Songs Live v Londonu. "Z Eltonom imava album, ki bo izšel zelo kmalu, vendar si ne upam reči ničesar o tem, ker imam strog ukaz, naj bom tiho," je dejal 74-letni pisec besedil. Taupin je dodal, da je "vse narejeno in posneto. Mislim, da je zelo briljanten in precej sodoben in bo zagotovo presenetil in navdušil veliko ljudi ter upam, da bo uspešen," je zaključil.

Elton John in Bernie Taupin
Elton John in Bernie Taupin FOTO: Profimedia

Septembra lani je spregovoril tudi za People o prihodnosti svojega dela s 77-letnim zvezdnikom, ki morda ne bo vključevala turneje, bo pa zagotovo vsebovala novo glasbo. "Kdo ve, morda ne bo naredil ničesar več, a zagotovo bomo posneli še eno ploščo," je dejal in dodal: "O tem ni nobenega dvoma. Samo zato, ker ni na turneji, ne pomeni, da bledi v črno. Še vedno je in bo zelo aktiven na drugih področjih."

Elton John in Bernie Taupin
Elton John in Bernie Taupin FOTO: Profimedia

Dvakratni nominiranec za grammyja je spregovoril tudi o svoji karieri in karieri glasbenika. "Za naju z Eltonom je bilo usojeno, da živiva vloge, ki jih živiva, in to je smiselno, in bilo je uspešno in oba sva blagoslovljena, da sva prišla na drugo stran," je dejal Bernie. "Imam srečo, da sem šel skozi vse in sem tukaj in srečnejši kot kdaj koli prej. In to ni zato, da bi omalovaževali Eltonovo kariero on je bil tisti, ki bi moral biti ta obraz, obraz, ki ga vsi poznajo. Lepilo, ki nas je držalo skupaj vsa ta leta, je glasba ... Mislim, da je muzikalnost vsega tega pomembna. In tu sva popolnoma 50/50, z roko v roki," je rekel in zaključil: "Nikoli se ne bo nič spremenilo. To je dediščina, ki smo jo skovali in to smo skovali skupaj, in to je najpomembnejše bistvo naše kariere. Tako da na tej ravni mislim, da sva si popolnoma enaka."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nace Štremljasti
26. 05. 2024 10.18
+2
bruh,bruhanje vijolična obleka pa rutka na glavi