Tuja scena

Besen voznik ustrelil v avtomobil Denise Richards

Los Angeles, 16. 11. 2022 08.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Igralka Denise Richards je nedavno doživela neprijeten dogodek na cesti. Med vožnjo na set novega filmskega projekta je neznani voznik ustrelil v njen avtomobil. Incident naj bi se zgodil po tem, ko sta Richardsova in njen soprog Aaron Phypers skušala najti prostor v avtocestni gneči, nestrpni voznik pa ju je pri tem na vsak način želel prehiteti.

Ameriški TMZ je potrdil, da je bila igralka Denise Richards udeležena v avtocestnem incidentu, kjer je neznani voznik ustrelil v njen avtomobil. Igralka, ki se je s soprogom Aaronom Phypersem odpravljala na set novega filmskega projekta, naj bi bila v incidentu nepoškodovana, a zelo pretresena.

Besen voznik ustrelil v avtomobil Denise Richards, v avtomobilu prisoten tudi soprog  Aaron Phypers.
Besen voznik ustrelil v avtomobil Denise Richards, v avtomobilu prisoten tudi soprog Aaron Phypers. FOTO: Profimedia

Vse skupaj naj bi se zgodilo, ko sta 51-letnica in njen eno leto mlajši soprog v avtocestni gneči skušala najti prostor na voznem pasu, nestrpni voznik, ki je kasneje uporabil strelno orožje, pa ju je pri tem na vsak način želel prehiteti. Igralkin soprog naj bi zato vozniku omogočil, da je njun avtomobil prehitel, pri tem pa naj bi voznik nanju vpil in kasneje ustrelil.

Po poročanju TMZ-ja naj bi po tem, ko sta pretresena igralka in njen soprog prispela na filmski set, nekdo iz produkcije poklical policijo, a za zdaj še ni znano, ali je podal tudi prijavo.

Kljub neljubemu dogodku je Richardsova na filmskem setu ostala kar 12 ur, po koncu delovnega dne pa je njo in njenega soproga do avtoceste pospremil policist. Ne igralka ne njen soprog o incidentu še nista javno spregovorila.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

esteller
16. 11. 2022 13.07
+1
In ravno zaradi tega, so v ZDA v cestnem prometu vozniki zelo kulturni. Tudi jaz sem tam vozila kot po jajcih skorajda. Nikoli ne ves kdo bo pistolo vn potegnil
olafur
16. 11. 2022 10.54
-3
ga je pa resnično vrgla s tira, morda je mislila, da lahko dela tudi na cesti kar želi, ker je igralka in v ZDA resnično ne zmanjka norcev, ki streljajo že, če mu pokažeš jezik.
kajpavzdevek
16. 11. 2022 10.32
-11
Po domače povedano sta se vrivala in hinavsko prehitevala v samem zastoju ! Dam prav strelcu ! V gumo bi jima lahko nastrelal še več metkov
RR7
16. 11. 2022 11.05
+3
slimy12
16. 11. 2022 09.50
+11
travc
16. 11. 2022 09.48
+11
In taki nestrpneži imajo orožje?
IKOSS
16. 11. 2022 10.01
+6
Veliko bolj ustrezna izjava bi se glasila: »In osebe s tako neustreznimi temeljnimi osebnimi vrednotami (zaradi prometa so pripravljene ogrožati soljudi) se nahajajo v običajnem družbenem okolju (niso pod posebnim nadzorom)!« Vprašati se namreč moramo, ali bi bilo kaj manj družbeno problematično, če bi ta napadalec svoje nasprotnike poizkušal zriniti s ceste s svojim vozilom, ki bi ga uporabil v vlogi orožja? Nikakor, oba načina namreč resno ogrožata zdravje in življenje.