0°C

Beyonce: Moja naloga je, da svet za hčer ostane pozitiven in varen

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
T.A. /
KOMENTARJI
2
Beyonce je v enem od redkih intervjujev odkrito spregovorila o vzgoji svojih treh otrok in o tem, kako jim razloži trenutno dogajanje po svetu. Želi si, da bi bili njeni otroci vzor drugim.

39-letna Beyonceje znana po tem, da svoje zasebno življenje dobro skriva pred javnostjo. Pred kratkim pa je v intervjuju za britanski Vogue kljub temu razkrila nekaj podrobnosti o vzgoji osemletne Blue Ivy ter dvojčkov Rumi in Sir. "Postala sem dobra poslušalka. Blue je zelo pametna in se zaveda, da se po svetu nekaj dogaja, moja naloga pa je, da se potrudim, da svet za osemletnico še vedno ostane pozitiven in varen."

Beyonce in Blue Ivy
Beyonce in Blue IvyFOTO: You Tube

"Moj najboljši nasvet je, da imejte svoje otroke radi še bolj kot prej. Hčeri sem dala vedeti, da ni nikoli premlada, da bi prispevala k spreminjanju sveta na boljše. Nikoli ne podcenjujem njenih misli in občutkov. Vedno sem pozorna, kako stvari vplivajo nanjo,"je v intervjuju povedala zvezdnica, ki je hčeri Blue Ivy že predstavila svet šovbiznisa. Glasbenica želi, da bi bila osemletnica vzor drugim otrokom. "Ko ji rečem, da sem ponosna nanjo, mi odgovori, da je tudi ona ponosna name in da vidi, kako dobre stvari delam v življenju. To mi zelo veliko pomeni, kar stopi se mi srce. Verjamem, da je otroke najboljše učiti, kako biti vzor drugim."

Beyonce želi, da so njeni otroci vzor drugim.
Beyonce želi, da so njeni otroci vzor drugim.FOTO: Profimedia

Povedala je še, da moda za njeno družino predstavljala pobeg iz resničnosti. "Vsak petek smo se med izolacijo oblekli v moja oblačila in se fotografirali. To je za nas postal običaj in priložnost, da se skupaj smejemo sredi tega norega leta." Pojasnila je, da je njeno zadnjo kolekcijo Ivy Park navdihnila ta tradicija. "Zavestno sem uporabila svetle in drzne barve, ki nas spomnijo na nasmeh. Uporabila sem veliko neonsko rumene in koralne barve, pomešane z otroško modrimi in zemeljskimi toni, ki so pomirjujoči. Prinesli so nam veselje in nas nasmejali sredi časov, ki so težki za vse nas."

Koronavirus pasica november