Tuja scena

'Bila sem v črni luknji, zato sem se zatekla k samopoškodovanju'

Los Angeles, 15. 05. 2018 17.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

17-letna hčerka Willa Smitha in Jade Pinkett-Smith je v pogovorni oddaji svoji slavni materi priznala, da je bila pred leti v zelo slabem stanju in zaradi tega se je začela rezati po zapestju. Zvezdnico je to priznanje zelo šokiralo in v solzah je priznala, da ni opazila ničesar.

Willow Smith je svoji materi priznala, da se je rezala po zapestju.
Willow Smith je svoji materi priznala, da se je rezala po zapestju. FOTO: Profimedia

Ko je bila Willow Smith, hčerka Willa Smitha in Jade Pinkett-Smith, stara komaj deset let, je posnela pesem Whip My Hair, ki jo je izstrelila med zvezde. A zdaj je mladenka priznala, da se je ravno zaradi tega znašla v črni luknji."Zgodilo se je po tem, ko sem prenehala hoditi na pevske vaje, znašla sem se v nekakšnem sivem območju, kjer sem se spraševala, kdo sem, kakšni so moji cilji in želje ..." Po uspešnici je namreč takoj odšla na turnejo, čakalo pa jo je tudi snemanje albuma: "Takrat sem pomislila, da tega nočem narediti ... Bila sem v črni luknji, iz katere se nisem znala rešiti, zato sem se zatekla k samopoškodovanju."

To pa je priznala kar pred svojo slavno mamo, ki jo je priznanje šokiralo: "Kdaj se je to dogajalo? Kje si se poškodovala? Ničesar nisem opazila," je v solzah priznala in hči ji je dejalo, da o tem kratkem obdobju zelo nerada govori ter da je zdaj srečna, ker je vse to končno za njo. Dodala je še, da se je rezala po zapestju, na srečo pa so zdaj brazgotine skoraj nevidne.

Willow je do zdaj izdala dva albuma, leta 2015 Ardipithecus, lani pa album The 1st.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.