Tuja scena

Bivša žena Russlla Crowa delila fotografije njunih dveh sinov

Avstralija, 17. 05. 2021 21.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Danielle Spencer je na družbenem omrežju delila redko fotografijo svojih sinov, Charlesa in Tennysona, ki sta neverjetno podobna svojemu očetu, Russllu Crowu.

Danielle Spencer sicer na družbenih omrežjih ne objavlja novejših fotografij svojih otrok, a tokrat je naredila izjemo. Delila je fotografijo, na kateri nasmejana pozira s 17-letnim Charlesom in 14-letnim Tennysonom, ki ju ima skupaj z legendarnim igralcem Russllom Crowom. Ob njej zapisala, da je rekla fantoma, naj se nasmejita, nato pa je bila ona tista, ki se pred objektivom ni nasmehnila. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Fotografija nedvomno dokazuje, da jabolko ne pade daleč od drevesa, saj sta sinova staršema neizmerno podobna. O Charlesu in Tennysonu je lansko poletje spregovoril tudi avstralski igralec, ki se je v intervjuju za tuje medije pošalil, da sta se njegova sinova med pandemijo odločila, da karanteno preživita z mamo, ker je do njene hiše na voljo dostava hrane. Povedal je, da sta sinova na vprašanje, kje bi rada preživela karanteno, odgovorila, da bosta namesto očetovske oskrbe raje izbrala ponudnika za dostavo hrane. "Moja fanta živita s svojo materjo. Tam sta se dobro ustalila," je dodal.

Crowe in Spencerjeva sta se razšla oktobra 2012, več kot 20 let po tem, ko sta se spoznala na snemanju filma The Crossing, kjer sta igrala ljubimca. A kot kaže, nekdanja zakonca ostajata v dobrih odnosih, saj je Spencerjeva svojemu bivšemu partnerju prejšnji mesec na Instagramu čestitala za 57. rojstni dan in voščilu priložila nekaj družinskih fotografij.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Koronavirus pasica nova

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Gregib
18. 05. 2021 08.13
Resno? Ta fanta sta bolj podobna meni, kot Russellu...
Spalec
17. 05. 2021 21.39
+2
Neverjetno podobna??? Svasta