9°C

Bivši fant Meghan Markle jo brani: Zagotovo ni nikogar ustrahovala

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
18
Meghanin fant iz otroštva Joshua Silverstein je v zadnjem intervjuju dejal, da ne verjame, da je Meghan Markle kadar koli nadlegovala uslužbence na dvoru, rekoč, da domneva, da ni hotela "ravnati v skladu s pričakovanji". Zato se je odkrito uprla nespoštovanju, ki ga je doživela.

Meghan Markle je stopil v bran tudi nekdanji fant iz otroštva Joshua Silverstein.
Meghan Markle je stopil v bran tudi nekdanji fant iz otroštva Joshua Silverstein.FOTO: Profimedia

Igralec iz Los Angelesa je v sredo za US Weekly dejal, da si "osebno ne zna predstavljati", kako (Meghan) nadleguje zaposlene pri kraljevi družini. V poročilu z dne 2. marca, nekaj dni pred intervjujem zOprah Winfrey, je Times poročal, da so člani njihovega londonskega gospodinjstva še vedno travmatizirani zaradi ravnanja nekdanje igralke, starejši člani njihove ekipe pa so globoko zaskrbljeni zaradi "nadlegovanja" mlajših delavcev.

Silverstein, s katerim se jedanes 39-letnaMeghan prvič poljubila pri 13 letih, je dejal, da ne verjame tem obtožbam.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Joshua Silverstein
Joshua SilversteinFOTO: Profimedia

"Zanjo lahko rečem, da počne vse, za kar meni, da mora narediti, da bi bila srečna in da ji uspe preživeti v sistemu, ki ji najverjetneje ni bil preveč naklonjen, pa tudi dejstvu, kdo je in od kod prihaja," je pojasnil.

"Ko se ženske temnejše polti zavzamejo zase in spregovorijo proti zatiranju in pomanjkanju spoštovanja do njih, pogosto ljudje svetlejše polti to doživljajo negativno, saj v resnici nočejo, da bi se o tem govorilo," je dejal."Skoraj tako, kot da se od ljudi pričakuje, da vedo, kje je njihovo mesto in kadar koli ne ravnajo v skladu s tem, se na to gleda kot na težavo," je zaključil.

Marklova naj bi bila žalostna zaradi zadnjega napada, še posebej zato, ker je bila sama tarča nasilja in je zelo zavezana k podpori tistim, ki so doživeli podobno bolečino in travmo.

Buckinghamska palača trenutno preiskuje obtožbe o Meghaninem vedenju do zaposlenih. Silverstein, danes poročen in oče dveh otrok, je dejal, da dvomi, da bo 'medijsko zanimanje' za Meghan in princa Harryja s selitvijo v Kalifornijo izginilo.

Koronavirus pasica nova