Tuja scena

Blake Shelton in Gwen Stefani nista bila na medenih tednih

Los Angeles, 31. 07. 2021 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Glasbenik Blake Shelton in pevka Gwen Stefani sta si v začetku meseca izmenjala poročne zaobljube. Zveznik je v radijskem intervjuju zdaj spregovoril o poroki in povedal, da s svojo srčno izbranko nista bila na medenih tednih. Razlog? Premalo časa, ki pa sta ga izkoristila za druge stvari.

Blake Shelton in Gwen Stefani
Blake Shelton in Gwen Stefani FOTO: Instagram

Blake Shelton je radijskemu novinarju Stormeju Warrenu v intervjuju povedal, da si z ženo Gwen Stefani še vedno nista privoščila poročnega potovanja.

"Ne. Nisva še bila. Verjetno pa bova še šla ... po poroki sva imela nekaj časa zase, samo ona in jaz, ampak saj veste ... Želela sva si nekaj bolj umirjenega, da ne bi potem hitela in hitela iz ene aktivnosti v drugo," je pojasnil glasbenik.

"Tako da sva ostala kar tam v Oklahomi in sva nekaj časa preživela v miru, samo ona in jaz ... ona spoznava kmetijski del Oklahome, in stvari, ki jih lahko počne tam, njena strast, poleg glasbe, so rože," je še povedal.

"Letošnjo pomlad, ko sva imela čas, sva šla in posadila nekaj hektarjev samo cinij (vrsta rož, op. a.) ... letos smo imeli veliko dežja in divje rože, hektarje teh rož. Gwen je zato čisto v nebesih. Tako da v vsakem primeru ne bi želela oditi, ker se lahko dobesedno sprehodi in stoji na hektarjih teh rož. In njej je to všeč. Tudi meni. Super je."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Gwen Stefani in Blake Shelton sta 3. julija skočila v zakonski stan, med povabljenci na poročnem slavju pa je bilo prisotnih kar nekaj imen iz sveta zabave. Nevesta se je odločila, da bo na enega najsrečnejših dni v življenju nosila kar dve različni obleki modne oblikovalke Vere Wang, ki ju je nosila v kombinaciji z belimi kavbojskimi škornji s peto. Shelton je v svoji country maniri nosil kavbojke, ki jih je dopolnil z metuljčkom in suknjičem.

Na poročnem dogodku se je zbralo 40 ljudi, prisotni so pa bili tudi vsi trije sinovi Gwen Stefani, ki so se rodili v zvezi z rockerjem Gavinom Rossdalom: 15-letni Kingston, 12-letni Zuma in 7-letni Apollo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Koronavirus pasica nova

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Papinjan
31. 07. 2021 11.31
+6
Nisem ničesar zamudil, če sem samo prescrolal članek a?
Mitra
31. 07. 2021 11.24
+0
Men je pa ta koka tako grda.V faco seveda.Drugje je ok.Butherface
Saloreich
31. 07. 2021 10.36
+1
Kraljica brez dvoma! Don't speak, It's my life!
PegySue
31. 07. 2021 10.19
+0
Joj,kako sta pa ta dva luštna...<3
GOTOVI STE
31. 07. 2021 09.39
+2
Sh....t jaz tudi ne. Napisite se kaj o meni..
rockyrok
31. 07. 2021 09.20
+6
Razlog pa sladkorna bolezen in prepoved uživanja medu?