Tuja scena

Bo Justin Timberlake nastopil v dokumentarcu Janet Jackson?

Los Angeles, 26. 01. 2022 09.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Leta 2004 je bila Janet Jackson glavna zvezda polčasa Super Bowla. Na svoj nastop je k sodelovanju povabila mladega Justina Timberlakea, a to jo je stalo kariere. Po incidentu z njeno opravo, je njena kariera šla strmo navzdol. Zdaj naj bi se zvezdnika ponovno združila.

Mineva 18 let, odkar sta Janet Jackson in Justin Timberlake skupaj nastopila na velikem odru med polčasom Super Bowla. Legendarni nastop se je velikim vtisnil v spomin zaradi incidenta, v katerem je Justin pevki (ne)namerno razkril bradavičko, ko ji je odstranil zvezdico, ki je to prekrivala.  

Justin Timberlake in Janet Jackson
Justin Timberlake in Janet Jackson FOTO: Profimedia

Preteklo leto smo poročali, da se je Timberlake Janet opravičil za incident, ki naj bi jo pred 18 leti hudo zaznamoval in tudi vplival na nadaljevanje njene kariere. Zdaj, v času gibanja #MeToo, se je glasbenik pokesal in se ji tudi javno opravičil.

A zvezdnika, naj bi ponovno sodelovala, kot piše Page Six. Neimenovani vir je portalu zaupal, da sta se glasbenika ponovno združila in da bo Justin nastopil v Janetinem dokumentarnem filmu. "Rekli so mi, da bo nastopal v dokumentarnem filmu. Vse skupaj je eno veliko presenečenje, kot je bilo pred leti na Super Bowlu," je povedal vir. Janet je leta 2004 nastopala kot glavna zvezda polčasa Super Bowla, Timberlaka pa je svojo točko vključila kot presenečenje.  

Janet Jackson in Justin Timberlake
Janet Jackson in Justin Timberlake FOTO: AP

Glasbenika sta skupaj zapela Justinovo uspešnico Rock Your Body in ob verzu "... do konca pesmi boš gola ..." je Justin Janet razkril bradavičko. Po neslavnem dogodku je Janetina kariera začela strmo padati, Justinova pa je vedno bolj cvetela. Timberlaka so leta 2018 ponovno povabili na Super Bowl in kot je razvidno iz enega od napovednikov novega filma, naj bi takrat Justin poklical Janet in jo povabil k nastopu z njim. V videu se vidi, da je Randy Jackson, Janetin brat, ki je tudi njen menedžer in producent, rekel: "Justin te skuša ujeti, saj te želi povabiti k nastopu na Super Bowl. Tu se video konča, ko pokažejo zamišljeno Janet."

 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.