Tuja scena

Bodoči očka princ Harry pri dojenčici izzval zabavno reakcijo

London, 04. 04. 2019 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Princ Harry in njegova soproga Meghan se bosta svojega prvega otroka predvidoma razveselila konec aprila letos. Bodoči očka je pred kratkim dokazal, da so njegove veščine z majhnimi otroki že dodobra izpiljene: pri trimesečni dojenčici je izzval posebno reakcijo.

Princ Harry je navdušil dojenčico.
Princ Harry je navdušil dojenčico. FOTO: Profimedia

Princ Harry in Meghan Markle se bosta vsak čas razveselila starševskega naziva: vojvoda in vojvodinja sussekška bosta svojega prvega otroka predvidoma dočakala konec aprila letos. Bodoči oče je pred kratkim obiskal dobrodelno organizacijo v zahodnem Londonu, YMCA South Ealing, kjer si je ogledal baletni tečaj za otroke, stare od štiri do šest let. V enem trenutku se je tudi sam pridružil mladi skupinici in pokazal, kakšne so njegove baletne veščine.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Otrokom se je zdel zabaven in zanimiv, vidno pa je bilo tudi prestopanje in radovedno opazovanje člana kraljeve družine. Slednji je med publiko opazil prav posebno članico, trimesečno dojenčico Naz, ki je sedela v naročju mame Marie Ahmad in spremljala dogajanje na plesnem parketu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ko se jima je približal in z velikim nasmeškom na obrazu pokleknil pred dojenčico, se je njen obraz razlezel v iskren otroški nasmeh. Princ ni mogel skriti navdušenja in je mami Ahmad povedal: ''Obožujem ta izraz na njenem obrazu.'' Trimesečna dojenčica ga je nekaj trenutkov radovedno opazovala, se smejala in si nato znova nadela svojo resno otroško mimiko.

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nikagaja
04. 04. 2019 10.03
+3
simpaticen je tale harry.
Karantanija
04. 04. 2019 09.22
+10
Prisrčno! Ko bi bilo več tega na svetu, več prijaznosti, nasmehov in nič vojn ter politike!
MKII
04. 04. 2019 08.54
-1
Jaj...gotof sem