13°C

Bosanski igralec Mustafa Nadarević: 'V bolnišnici sem, ne bi zdaj govoril o tem …'

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
2
Novinarji bosanskega portala so ga kontaktirali, da bi preverili informacijo, ki kroži po Bosni in Hercegovini, da naj bi sicer hudo bolan igralec kmalu nadaljeval s snemanjem priljubljene humoristične serije. Igralec se je na telefon oglasil iz bolnišnice.

Legendarni bosanski igralec Mustafa Nadarević je januarja presenetil javnost, ko je povedal, da se že nekaj časa bori s težko boleznijo. 77-letnik je priznal, da se že nekaj časa bori z rakom na pljučih.

Mustafa Nadarević
Mustafa NadarevićFOTO: Profimedia

V začetku avgusta je obiskal Zagreb, kjer ima stanovanje in takrat je priznal, da se počuti bolje. No zdaj, le nekaj tednov kasneje pa je bosanskim novinarjem portala Avez povedal, da je v bolnišnici. "V bolnišnici sem, ne bi zdaj govoril o tem …" je povedal za Avaz, ko so ga klicali, da bi potrdil ali ovrgel govorico, češ da se v kratkem vrača na set snemanja izjemno priljubljene serije Nor, zmeden, normalen, v katerem igra glavno vlogo Izeta Fazlinovića.

"Niti na pamet nam ne pade, da bi serijo Nor, zmeden, normalen snemali brez Mustafe Nadarevića. O tem nismo nikoli razmišljali in tudi nikoli ne bomo," je za omenjeni bosanski portal povedal scenarist serije Feđa Isović.

Sicer pa v novih epizodah serije ni več Senada Bašića, ki igra Faruka Fazlinovića, sicer sina Mustafovega lika.