-4°C

Brad Pitt ni vedel za govorice, da sta z Alio Shawkat par

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
0
Igralka Alia Shawkat, ki se je v letih 2019 in 2020 na veliko družila s hollywoodskim zvezdnikom Bradom Pittom, je spregovorila o govoricah glede njune domnevne zveze. Med drugim je povedala, kako se je na govorice odzval Brad Pitt, beseda pa je nanesla tudi na paparace.

Alia Shawkat je razkrila, da Brad Pitt ni vedel za govorice o njunem domnevnem razmerju.
Alia Shawkat je razkrila, da Brad Pitt ni vedel za govorice o njunem domnevnem razmerju.FOTO: AP

Alia Shawkat se je odzvala na govorice, da se je ljubezensko zapletla z Bradom Pittom, potem ko sta bila skupaj večkrat opažena v javnosti v letih 2019 in 2020.

32-letna igralka, ki igra v novem filmu Being the Ricardos, je z Bradom zgradila lepo prijateljstvo in zaradi tega je hitro postala tarča paparacev.

Čeprav 58-letni Pitt še nikoli ni javno spregovoril o teh govoricah, je Alia junija 2020 spregovorila, da je potrdila, da nista par. V zadnjem intervjuju pa je zdaj razkrila, kako se je Brad počutil glede govoric.

"Zgodilo se je med covidom in v tem času sem bila sama. Bilo je tako čudno. Zdaj ko pomislim, so kot čudne sanje, kjer pomislim: Se je to res zgodilo?" je dejala Alia med intervjujem za The New Yorker.

"(Brad) se tega sploh ni zavedal. Kar je tako smešno. Ker ne bere teh rumenih tračev," je rekla Alia. "Rekla sem mu:" Veš, da vsi mislijo, da sva par? In to je cela štorija in zasledujejo me.' In rekel je: 'Oprosti. Zgodi se. Če se družiš z mano, se to zgodi.' Sploh se ni zavedal dogajanja."

Brad Pitt in Alia Shawkat sta samo prijatelja.
Brad Pitt in Alia Shawkat sta samo prijatelja.FOTO: Profimedia

Alia je spregovorila tudi o tem, kako je zgodba prišla celo do njene družine. "Pred kratkim sem bila pri babici, očetovi mami. V tej državi je že več kot trideset let in še vedno slabo govori angleško. Ona je muslimanka iz Iraka. Tam je sedela in gleda svojo turško serijo. In poleg nje je bila stara revija s trači z Bradovim obrazom in mojim obrazom v majhnem krogu. Zraven pa je pisalo: 'Bradovo novo dekle!' In potem so v notranjosti stare fotografije z Instagrama, na katerih sem jaz in prijatelji na večerji ... Cela ta izmišljena zgodba o tem, kako sva drug drugega tolažila s skupnim preživljanjem časa. Pogledala sem svojo babico in ji rekla: 'Zakaj imaš to?' Ona je odvrnila: 'To si ti in ta filmska zvezda! In to je tvoj obraz.' Bilo mi je nerodno zaradi tega. Rekla sem ji, da jo mora vreči stran. In se je smejala."

Paparaci so jima bili v določenem obdobju skoz za petami.
Paparaci so jima bili v določenem obdobju skoz za petami.FOTO: Profimedia

Tako kot nekateri zvezdniki tudi Alia ni uživala v pozornosti, ki jo je bila deležna s strani paparacev. "Takrat sploh ni bilo zabavno. Nisem igralka, ki se je kdaj ukvarjala s paparaci. Ne vedo, kdo za vraga sem," je rekla. "V tem je nekaj ironičnega. To nima nobene zveze z Bradom kot osebo – on je izjemen moški. Seveda pa me jezi, da mi največ pozornosti namenijo zaradi te ideje, da sem romantično povezana s starejšim belcem. Ne pa dvajsetletna kariera. To je tisto, kar me moti."

Alio Shawkat in 26 let starejši Brada Pitta so v preteklosti opazili skupaj na zabavi po gledališki predstavi Ethana Coena A Play is a Poem, obiskala pa sta tudi galerijo, kjer sta si ogledala slikarsko razstavo nemškega umetnika Martina Werthmanna. Skupaj sta obiskala restavracijo s hitro prehrano, paparaci pa so ju ujeli v objektiv med izbiranjem obroka.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.