Tuja scena

Brat Margot Robbie z objavo namignil na slab odnos s slavno sestro

Los Angeles, 12. 10. 2023 08.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Da biti svetovno prepoznaven ni tako preprosto, so na lastni koži občutili že marsikateri zvezdniki. S pastmi slave pa se niso soočale le zvezde, temveč tudi njihove družine, sorodniki in prijatelji. Očitno je temu podlegla tudi igralka Margot Robbie, saj se že nekaj časa pojavljajo govorice, da se je zaradi uspeha v filmski industriji oddaljila od svojih dveh bratov in sestre. Nedavna objava njenega najstarejšega brata Lachlana pa je samo še prilila olje na ogenj omenjenih namigovanj.

Ko v trenutku postaneš zvezda in te paparaci spremljajo praktično na vsakem koraku, lahko zelo hitro izgubiš stik z realnostjo in ti slava stopi v glavo. Čeprav je Margot Robbie v filmskem svetu že precej prepoznavno ime, saj je igrala celo ob boku Leonarda DiCapria, Willa Smitha, Brada Pitta in številnih drugih, jo je film Barbie postavil na vrh seznama zvezdniških imen. Prav njen uspeh pa naj bi bil kriv za to, da se je oddaljila od svoje družine oziroma bratov in sestre.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Že nekaj časa se namreč pojavljalo govorice, da je 33-letnica zaradi uspeha v filmskem svetu preprosto pozabila na svojo družino. Čeprav tega sama ni komentirala, je zelo zgovorna nedavna objava njenega starejšega brata Lachlana "Lockieja" Robbieja, ki prav tako deluje v svetu zabavne industrije kot filmski kaskader. "Končno sem videl film ... brat pa tak," je nekoliko posmehljivo zapisal ob eno svojih zadnjih objav. 34-letnik si je dva meseca po tem, ko je film prišel v kinematografe in ko si ga je že samo v prvem vikendu predvajanja ogledalo rekordno število obiskovalcev, ogledal film Barbie, v katerem blesti njegova mlajša sestra. Pozneje je očitno ugotovil, da njegova poteza ni bila preveč premišljena, zato je objavo na Instagramu tudi že izbrisal.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnika sta si bila včasih zelo blizu, njun odnos pa naj bi se sedaj ohladil. "Nekaj je narobe, včasih sta si bila tako blizu, zdaj pa skoraj ne govori o Margot. Ve, kako zaposlena je postala, a zdi se, kot da ga je pustila za sabo," je za revijo New Idea povedal neimenovan vir. Igralka pa nima težav le s svojim starejšim bratom, temveč tudi z mlajšim Cameronom, ki si prav tako želi postati igralec. Za sabo še nima tako uspešnih vlog kot njegova slavna sestra, ki je bila že večkrat deležna kritik, saj bi s svojo slavo in vezami lahko pomagala pet let mlajšemu bratu do vzpona v igralski industriji.  

Margot družinske dinamike še ni javno komentirala, je pa Cameron že januarja v intervjuju nakazal, da med njimi ni več pravega odnosa. To se je zgodilo na premieri filma Babilon, na katerem sta se brata pojavila ob svoji zvezdniški sestri.  

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Hellsrael
12. 10. 2023 09.21
+5
Moram tablete spit. Dotolcen sm
MojsterSplinter
12. 10. 2023 08.15
+11
Če ni novice, se jo pa naredi.