Tuja scena

Britney Spears po ločitvi z novim družinskim članom

Los Angeles, 25. 08. 2023 13.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Britney Spears je na spletu delila prisrčen videoposnetek, s katerim je naznanila, da je izrekla dobrodošlico novemu družinskemu članu. "Spoznajte Snow, novo pridobitev družini. To je njen svet in mi zgolj živimo v njem," je zapisala sveže samska Britney, ki je z nekdanjim soprogom dosegla dogovor o skrbništvu nad svojimi drugimi psi.

Sveže samska Britney Spears je izrekla dobrodošlico psički Snow. "Spoznajte Snow, novo pridobitev v družini. To je njen svet in mi zgolj živimo v njem," je zapisala pod prisrčen videoposnetek, na katerem se mala bela psička sprehaja po tleh njene spalnice in postelji. "Pokaži jim, kako majhna si," je moč slišati v posnetku. "Pozdravi ljudi."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sveže samska Britney je z nekdanjim soprogom nedavno dosegla dogovor o skrbništvu nad svojimi drugimi psi. Sam Asghari je dobil skrbništvo nad dobermanom po imenu Porsha, medtem ko bo Spearsova ostala glavna skrbnica drugih štirih psov. Skrbništvo je dobila nad avstralskim ovčarjem po imenu Sawyer, yorkiejem po imenu Hannah in dvema drugima manjšima psoma. Tako Asghari kot Spearsova naj bi bila z dogovorom zadovoljna, čeprav se pevka ni želela odreči skrbništvu nad nobenim od psov.

Po poročanju tujih medijev je Sam Asghari v dokumentaciji kot razlog za ločitev navedel nepremostljive razlike, zahteval pa naj bi tudi plačilo preživnine za zakonca in kritje odvetniških stroškov. To je storil le nekaj ur po tem, ko je v javnost prišla novica o njunem razhodu, kot datum ločitve pa je navedel 28. julij. Spearsova in Asghari sta bila poročena dobro leto dni, pred skokom v zakon pa naj ne bi sklenila podrobne predporočne pogodbe. Prav zato naj bi se Asghari skušal pogajati za boljši izkupiček, po besedah neimenovanega vira pa naj bi tudi grozil, da bo v nasprotnem primeru javno objavil izjemno neprijetne informacije o pop princesi.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

FoxnarCa
25. 08. 2023 18.08
+1
Spet ena Vprivnica...