20°C

Britney Spears pod očetovim skrbništvom ne želi več nastopati

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
E.M. /
KOMENTARJI
15
Britney Spears je v sagi za skrbništvo naredila nov korak in oboževalcem na Instagramu sporočila, da ne bo več nastopala, dokler je pod nadzorom svojega očeta. "Skrbništvo je uničilo vse moje sanje," je napisala v čustvenem zapisu. Britney je na odru nazadnje stala leta 2018.

Dolgi in naporni bitki v primeru skrbništva nad pevko Britney Spears ni videti konca. Pop princesa, ki se zadnje čase mudi na sodišču, kjer se želi znebiti očetovega nadzora, je na Instagramu sporočila, da ne želi več nastopati, dokler bo oče nadziral vse njene odločitve.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Vsi, ki radi kritizirate moje plesne videoposnetke na spletu, vedite, da še nekaj časa ne bom nastopila na nobenem odru. Zadnjih 13 let svojega življenja sem delala, kar je želel moj oče, zato sedaj veliko raje delim videoposnetke iz svoje dnevne sobe, kot pa da nastopam v Las Vegasu, kjer mi nekateri ljudje niso želeli dati niti roke."

PREBERI ŠE
Britney Spears želi očeta tožiti za zlorabo

"In ne, ne bom se več trudila nastopati in prosjačiti za novo glasbo za svoje oboževalce, kar sem počela zadnjih nekaj let. Dajem odpoved!"

Na VOYO si lahko ogledate dokumentarec o pevkinem življenju in trenutni situaciji.

Pevka se je v dolgem zapisu dotaknila tudi dogodka, ko je njena mlajša sestra nastopila z njenimi skladbami na podelitvi glasbenih nagrad: "To mi ni bilo všeč. Ljudje, ki bi me morali podpirati, so me globoko prizadeli. Skrbništvo je uničilo vse moje sanje. Ostaja mi zgolj upanje, a tudi to želijo nekateri uničiti."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Oboževalci so na spletu hitro izbrskali posnetek, na katerem se vidi, kako nelagodno se je takrat počutila 39-letnica.

PREBERI ŠE
Britney Spears: Zakaj izpostavljate najbolj travmatične dogodke mojega življenja?

Priznala je tudi, da so jo dokumentarci o njenem življenju prizadeli, v burnem zaključku zapisa pa dejala, naj ji vsi, ki je ne marajo, prenehajo slediti na družbenih omrežjih.

Britney je nedavno znova stopila pred sodnico Brendo Penny in naslovila sodišče, naj umakne njenega očeta kot skrbnika in "ga obtoži zlorabe skrbništva". Sodišče je Britney dovolilo tudi, da jo zastopa odvetnik, ki si ga je sama izbrala, po tem, ko se je prejšnji zastopnik umaknil.

Koronavirus pasica nova