Tuja scena

Britney Spears razkrila, zakaj si je leta 2007 pobrila glavo

Los Angeles, 18. 10. 2023 13.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Britney Spears je znova na vrhu lestvic. Tokrat se je tam znašla zaradi prihajajočega knjižnega prvenca, ki nosi naslov The Woman in Me, uradni izid avtobiografije pa je napovedan šele za 24. oktober. Zvezdnica v knjigi razkriva nekaj zelo osebnih skrivnosti, novica, da je zanosila z Justinom Timberlakom in splavila, ker sta bila premlada za otroka, pa je le eno od šokantnih razkritij.

Princesa popa, kakor so pred leti poimenovali Britney Spears, je že ob koncu skrbništva napovedala, da bi se lahko zgodilo, da bo napisala knjigo, v kateri bo razkrila marsikatero skrivnost iz svojega življenja, teh pa naj ne bi bilo malo. Obljubo je držala, njen knjižni prvenec pa se je na vrhove lestvic najbolj prodajanih knjig zavihtel še pred samim izidom.

Britney Spears v svoji knjigi odkriva tančico skrivnosti s svojega življenja.
Britney Spears v svoji knjigi odkriva tančico skrivnosti s svojega življenja. FOTO: Profimedia

Prvo poglavje, ki ga je delila z javnostjo, je šokiralo z razkritjem, da je leta 2000 zanosila s takratnim fantom Justinom Timberlakom, ko je bila stara 19 let, a pevec naj ne bi bil preveč navdušen nad tem, da bi že postal oče, zato sta se odločila, da bo nosečnost prekinila.  

To pa je le prvo razkrito poglavje, ki odstira tančico s skrbno varovane zasebnosti zvezdnice, ki je 13 let živela pod budnim očetovim očesom. Nekatere skrivnosti so sicer v javnost že prišle med sodnim postopkom, ko je sodišče odločalo, ali prekine skrbništvo, takrat je Britney očeta obtožila čustvene in fizične zlorabe, saj naj bi imel nadzor tudi nad njeno zdravniško kartoteko.

Prav težko obdobje jo je leta 2007 vodilo do tega, da si je pobrila glavo. Zvezdnica je takrat šla skozi ločitev, bila tarča uličnih fotografov in govoric, po njeni drzni potezi pa je obveljalo, da ima težave z duševnim zdravjem. A kaj ji je v resnici rojilo po glavi, je razkrila v prihajajoči knjigi. "Med odraščanjem so me pogosto opazovali in me sodili. S pogledi so me od najstniških let merili od glave do pet in mi govorili, kaj menijo o mojem telesu. Ko sem si pobrila glavo in se obnašala neprimerno, je bil to moj način uporništva," je zapisala.

Britney Spears si je leta 2007 pobrila glavo.
Britney Spears si je leta 2007 pobrila glavo. FOTO: Profimedia

Leto pozneje je o njenem duševnem stanju odločalo tudi sodišče in jo postavilo pod skrbništvo njenega očeta. Takrat so ji prepovedali, da ohrani novi videz: "Ko sem pristala pod skrbništvom, so mi dali jasno vedeti, da so ti dnevi sedaj za mano. Morala sem si pustiti dolge lase in se spraviti nazaj v formo. Spat sem šla zgodaj in vzeti sem morala vsa zdravila, ki so mi jih dajali."

Čeprav je v naslednjih letih izdala štiri uspešne albume in izvedla nastope v Las Vegasu, pa je bila v resničnem življenju prihodnjih skoraj 14 let zelo nesrečna. "Le občasno sem lahko izrazila svojo kreativnost, saj moje srce ni bilo več v tem. Čeprav sem zelo strastna pevka in plesalka, je to bila v tistem času skoraj šala. 13 let je minilo, jaz pa sem se počutila kot senca same sebe," je zapisala.

"Končno je prišel čas, da lahko povem svojo zgodbo, in moji oboževalci si zaslužijo, da jo slišijo direktno od mene. Nič več teorij zarot in laži – samo jaz, ki imam pod nadzorom svojo preteklost, sedanjost in prihodnost," pravi o svoji knjigi Britney.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

son?ek11
18. 10. 2023 19.55
Kot da nas zanima, zakaj si je neka ameriška X ba.ba pobrila lobanjo
dadinho10
18. 10. 2023 18.33
-2
Hm...JA, ce bi to bil njen edini eksces.... Pa jih je bilo ze po osamosvojitvi od oceta. Sicer, njeno zivljenje je, meni popoloma vseeno, ampak najboljse so mi te fore, kao napisal sem knjigo in vse razkril. Nato pa pove kaj njej pase.... Eto, zanosila pri 19, bila pa predstavljana kot princeska ki je do 25 ni videla tiste stvari.
Betuul
18. 10. 2023 18.16
-2
Pobrita glava; pa siv vdelan zob; pa čudežne ketne; in red bullti da krila; pa kapucar z značko od file! In to bi po gledu J. Timberlak! Ta model je za v komuno don bosco!
pirnadan
18. 10. 2023 17.30
-3
super... kje nej knjigo kupim?
User751167
18. 10. 2023 16.46
+0
2007 sem bil v jeseni tako nažgan od češkega piva in ruma da ne vem kako sem preživel to nedeljo.Zjutraj pa na šiht. Spomin is good...
Viejo cabron
18. 10. 2023 16.45
+7
Rezultat starševskih ambicij! Lahko se ti samo smili.
Anion6anion
18. 10. 2023 16.17
+2
Najbrž je imela uši pa ji je nerodno priznati
Maček2
18. 10. 2023 16.02
+4
Žensko so vsi izkoriščali in to se ji pozna.Rabila bi ljudi okrog sebe,ki bi ji pomagali in,ki jim zaupa in so res na njeni strani.Justin T.ni je tako narcis za povrh pa še vara ženske .Naj napiše knjigo in izlije svoja čustva,ki jih drugače ne more. Želim ji vse dobro
Maček2
18. 10. 2023 16.02
+2
BakaŽvaka
18. 10. 2023 15.39
-13
Ta ženska je bolana in oče nken točno ve, pa ona tudi zakaj je imel roko nad njenim skrbništvom in denarjem. Hvaležna bi mu morala biti. Ta ženska.za mene osebno nikoli ni bila nek presežek. Dejansko nič posebnega. Blondinke me pa nič kaj e privlačijo, tako da ... bolana in zrela za na oddelek Lj- Polje ali kam drugam. Se spomnim plesa z noži ... ojej, sama seb nevarna bu.da ....la.