Tuja scena

Britney Spears zaradi Justina Timberlaka splavila: Ni želel biti oče

Los Angeles, 17. 10. 2023 19.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Britney Spears je v svoji knjigi spominov razkrila, da se je z nekdanjim partnerjem Justinom Timberlakom odločila za splav, saj pevec ni želel postati oče. Takrat ji je dejal, da sta premlada, da bi postala starša.

Britney Spears je v svoji knjigi spominov The Woman in Me, ki prihaja na knjižne police 24. oktobra, razkrila, da je v času, ko je bila v razmerju z Justinom Timberlakom, splavila. V odlomku iz knjige, ki ga je objavila revija People, je zapisala, da njena nosečnost ni bila tragedija, ampak presenečenje: "Justina sem imela tako rada. Vedno sem mislila, da bova nekega dne imela skupaj družino. Do tega je prišlo veliko prej, kot sem pričakovala."

Britney Spears: "Justin vsekakor ni bil vesel nosečnosti."
Britney Spears: "Justin vsekakor ni bil vesel nosečnosti." FOTO: Profimedia

V nadaljevanju je zapisala, da Timberlaka novica, da je noseča, ni razveselila. "Justin vsekakor ni bil vesel nosečnosti. Rekel je, da nisva pripravljena na otroka v najinem življenju, da sva premlada." Dodala je: "Prepričana sem, da me bodo ljudje sovražili zaradi tega, vendar sem se strinjala, da ne bova imela otroka. Ne vem, če je bila to prava odločitev. Če bi bilo prepuščeno samo meni, tega nikoli ne bi storila. In vendar je bil Justin tako prepričan, da noče biti oče."

Britney si je kasneje družino ustvarila s Kevinom Federlinom, s katerim ima dva sinova: 18-letnega Seana Prestona in 17-letnega Jaydena Jamesa. S plesalcem je bila poročena od leta 2004 do leta 2007. Justin je od leta 2012 poročen z igralko Jessico Biel, s katero ima prav tako dva sinova: osemletnega Silasa in triletnega Phineasa.

Pred izidom knjige so viri za Page Six povedali, da 42-letnega Timberlaka skrbi, kaj bo 41-letna Spearsova v njej povedala o njunem razmerju. "To ga žre," je povedal dobro obveščen vir, medtem ko je drugi pojasnil, da pevka ne želi s knjigo nikogar očrniti.

Britney in Justin, ki sta se spoznala v oddaji The Mickey Mouse Club, sta se začela sestajati leta 1999, ko sta bila oba najstnika. Po njunem nenadnem in odmevnem razhodu leta 2002 je pevec med intervjujem z Barbaro Walters namignil, da ga je Britney prevarala. Pevka, ki obtožb nikoli ni javno potrdila ali zanikala, je bila nato deležna pravega medijskega linča, ki ga je pred dvema letoma natančneje obravnaval dokumentarni film Zgodba Britney Spears. Po izidu dokumentarca se je Justin z zapisom na Instagramu opravičil svoji nekdanji partnerki: "Skozi mojo kariero nisem bil popoln, kar se tiče teh zadev. Vem, da je to opravičilo prvi korak in da se preteklosti ne da spremeniti," je med drugim zapisal.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sickk 2
18. 10. 2023 21.24
+0
Kdo bi pa zeleu met otroka z neuravnoveseno osebo
orhideja79
18. 10. 2023 09.01
-2
Kar je bilo je bilo in to pusti na miru. Spremenit sedaj, ne moreš ničesar. Vsi smo bili enkrat mladi in neumni, ter počeli stvari, ki jih nebi smeli. To je del odraščanja. Razen če želi, več negativnosti v svojem življenju. Ali pa celo očrniti Justina? Mogoče pa, išče krivca za vse svoje napake v življenju? Samo ona ve, zakaj je to objavila oziroma napisala
inpivoveritas
17. 10. 2023 21.48
+2
Pa to bi blo zanimivo 20 let nazaj k smo se deci po njej slinli babe pa po njemu... Zdej je že paše in on in ona...
Malo_sutra
17. 10. 2023 21.40
+2
oo boh, a teli se kr obstajajo?
anabanana
17. 10. 2023 21.17
+2
Močna novica, ka si nor 🤪
Definbahija
17. 10. 2023 21.09
+0
In kako so to preziveli tisti ki so rwž kranc molili na kongresnem trgu?
Kritik1900
17. 10. 2023 20.51
+4
pa koga to briga????