Tuja scena

Britney zaradi očeta poiskala psihiatrično pomoč

Los Angeles, 04. 04. 2019 07.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nekdanja pop princesa Britney Spears je januarja zaradi bolezni svojega očeta Jamieja odpovedala koncerte. Na žalost se očetovo stanje ni izboljšalo in to je vplivalo tudi na zdravstveno stanje zvezdnice, ki je zdaj poiskala pomoč v psihiatrični ustanovi.

Britney je zaradi očeta zelo zaskrbljena.
Britney je zaradi očeta zelo zaskrbljena. FOTO: AP
Januarja je 37-letna ameriška pevka Britney Spears oboževalcem sporočila, da odpoveduje nekaj koncertov, kajti zbolel ji je oče in družino postavlja na prvo mesto: "To je bila odločitev, ki sem jo morala sprejeti. Pred nekaj meseci je bil moj oče hospitaliziran in je skoraj umrl. Vsi smo zelo hvaležni, da je preživel, vendar je pred njim še dolga pot, da bo dokončno okreval. Zato sem sprejela to težko odločitev in vso svojo energijo usmerila v svojo družino," je dejala v čustvenem zapisu. Po pisanju spletne strani TMZ naj bi oče imel velike težave z debelim črevesjem.

Tuji mediji so tako pisali, da je njen oče imel dve hujši operaciji, prišlo pa naj bi tudi do zapletov, o katerih družina ne želi govoriti. Vse to je zelo negativno vplivalo na pevko, ki je na očeta zelo navezana. Ker je bil stres prevelik, naj bi se pevka odločila za drastično odločitev, za 30 dni naj bi odšla v psihiatrično kliniko, kjer se bo celostno posvetila svojemu psihičnemu zdravju.

Pred tem se je zvezdnica po dolgem času oglasila tudi na Instagramu in zapisala, da vsi kdaj potrebujemo čas zase, zraven pa objavila še navdihujoč citat: "Zaljubi se v to, da skrbiš za svoj um, telo in duh."

Zvezdnica z očetom in mamo.
Zvezdnica z očetom in mamo. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nobody75
04. 04. 2019 09.58
-3
Spomnim se da je Frane omenjal njen sex tape. Je ta stvar res v obtoku. Prosim linke:)
dadinho10
04. 04. 2019 09.28
-1
je pa ocitno kar labilna oseba, glede na to, za kaj vse potrebuje psihijatre. ampak kaj nas to briga, njeno zivljenje in njena stvar kako se spopada s tezavami. zakaj bi se mi vpletali v njeno zivljenje
b75
04. 04. 2019 09.15
+24
vsak clovek ima "pravico" odreagirat na dolocen pritisk… nikoli se ne vprasate, kaj raznorazni dnevni pritiski (mobing, spolno nadlegovanje, biti brez sluzbe, nezmoznost zanositi, neozdravljive bolezni nas ali nasih bliznjih, smrt, slabo financno stanje, brezdomnost) prinasajo v psihicnem smislu cloveku,ki je izpostavljen in kako to obvladuje… in ce ne obvladuje ima vso pravico poiskat zdravnisko pomoc… ne vidim nicesar spornega… lahko smo samo hvalezni, da je medicina tako napredovala,da obstajajo zdravila, ki to blazijo, ker stres, ki s pritiski pride, je velik unicevalec nasega psihicnega in fizicnega zdravja… in to ni samo floskula
Quatflow
04. 04. 2019 10.13
+2
Resnicno res in namesto, da se obsoja, se jim naj rajse pomaga. Problem je ker sita vrana lacni ne verjame in tist k ma polno rit vsega in je zdrav, sploh pa ce je se brez empatije in egoisticen tega ne bo razumel, se manj pa se bo znal postavit u kozo drugega. Kar se pa zdravljenja ali okrevanja tice je pa edini problem v tem, da je ponekod placljivo in je za tiste najbolj ranljive tezko dosegljivo.
ArseneLupin
04. 04. 2019 09.07
+24
Jaz bi pa prepovedal javno objavljati zdravstveno stanje zvezdnikov brez njihovega izrecnega dovoljenja oz. sporočila za javnost. Vsak človek ima pravico do zasebnosti in tudi Britney je vendarle samo človek .
santadiabla
04. 04. 2019 08.45
-11
Zvezdnica z ocetom in mamo? :)))