Tuja scena

Bruceu Willisu in Emmi Heming ločeno preživljanje izolacije ne predstavlja težav

Los Angeles, 16. 04. 2020 15.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Medtem ko Bruce Willis preživlja izolacijo z nekdanjo soprogo Demi Moore in njunimi otroki, je njegova sedanja soproga Emma Heming Willis ostala v Los Angelesu s hčerkama Mabel in Evelyn. Anonimni vir blizu zakoncema je potrdil, da sta v dobrih odnosih in jima ločena izolacija ne predstavlja težav.

65-letni Bruce Willis, ki se je leta 2009 poročil z manekenko Emmo Heming Willis, se je odločil, da bo karanteno preživel skupaj s 57-letno Demi Moore, s katero sta bila poročena med letoma 1987 in 2000 ter njunimi hčerami, 31-letno Rumer, 28-letno Scout in 26-letno Tallulah, pridružili pa so se jim tudi njihovi partnerji.

Emma Heming in Bruce Willis ločeno izolacijo preživljata brez zamer.
Emma Heming in Bruce Willis ločeno izolacijo preživljata brez zamer. FOTO: Profimedia

"Demi in Emma sta si zelo blizu, vsi trije tako sestavljajo ogromno družino. Glede tega nimajo težav. Emma je morala ostati v Los Angelesu z majhnima otrokoma," je povedal vir blizu slavne družine. Igralca Bruce in Demi sta se po 13 letih zakona razšla sporazumno in ostala sta v dobrih odnosih: "Demi in Bruce sta vsa ta leta ostala najboljša prijatelja. Zelo sta si blizu."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vsi družinski člani sicer pogosto preživljajo čas skupaj. 57-letnica se je marca leta 2019 udeležila slovesnosti, kjer sta si Hemingova in Willis znova izpovedala svojo ljubezen, medtem ko sta zakonca Moorejevo podpirala pri izidu njene knjige Inside Out

Pred dnevi pa je tudi Emma komentirala družinsko fotografijo, ki jo je objavila Demi na Instagramu, in tako oboževalcem dala vedeti, da ni ljubosumna. Pod objavo pa je pustila komentar, obdan s simboli src: "Odlični ste! Rada vas imam in pogrešam vas!"

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Maxx365
16. 04. 2020 16.52
+15
Če je njim prav, je meni tudi. Sicer je pa zanimivo, da se je odločil za karanteno z bivšo in ne sedanjo.
radimam?rnega
16. 04. 2020 17.11
+5