Tuja scena

Caitlyn Jenner o bivši Kris Jenner: Želela bi si, da bi imeli tesnejši odnos

Los Angeles, 09. 11. 2021 16.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Caitlyn (pred spremembo spola Bruce) Jenner in Kris Jenner sta se leta 2013 po 22 letih zakona ločili. Osem let po njunem razhodu Caitlyn Jenner pravi, da si z nekdanjo ženo Kris Jenner ni tako blizu, kot bi si želela.

Caitlyn, Kris Jenner in Khloe Kardashian
Caitlyn, Kris Jenner in Khloe Kardashian FOTO: Profimedia

72-letni nekdanji olimpijec Bruce Jenner, ki po spremembi spola sliši na ime Caitlyn, je v ponedeljkovi epizodi Big Brother VIP spregovoril o tem, kje se z bivšo nahajata.

"Z mojega stališča najin odnos ni tako dober, kot bi lahko bil," je Caitlyn povedala eni od svojih sostanovalk v posnetku, ki ga je objavil Daily Mail. "Do nje nimam nobenih zamer. Naredili sva odlično delo in še veliko več. Želela bi si, da bi imeli tesnejši odnos, a ga nimava."

Potem ko so jo vprašali, ali ima 66-letna Kris "pomisleke" o njej, je Caitlyn odgovorila: "Mislim, da je to milo rečeno."

"Najin odnos je v redu. Ampak tudi ni, mislim, da bi lahko bil boljši, zgolj zaradi otrok," je nadaljevala. "Tako je vedno, ko si v takšni situaciji. Gre za to, kako se mama in oče razumeta. Je lahko, je dobro, ko se vidita? Je med njima kakšna napetost?"

Caitlyn Jenner
Caitlyn Jenner FOTO: AP

Caitlyn je leta 2015 javno spregovorila o spremembi spola, dve leti po tem, ko sta s Kris po 22 letih zakona naznanili ločitev. Skupaj imata dve hčerki, danes 26-letno Kendall in 24-letno Kylie.

Nekdanji zakonski par je šel skozi obdobje odtujenosti, potem ko je bila Caitlynina knjiga spominov objavljena leta 2017. V knjigi The Secrets of My Life je Caitlyn trdila, da je Kris vedela več o njeni motnji spolne identitete, kot je rekla, da je vedela. Tako Kris kot njuni hčerki pa so bile odprte glede dejstva, da je knjiga za nekaj časa povzročila razkol v družini.

V začetku tega leta je Kris svoj aktualen odnos s Caitlyn opisala kot "zelo spoštljiv". "Ona je oče dveh mojih otrok in to veliko pove," je povedala urednici Kristini O'Neill za revijo The Wall Street Journal: The One. V pogovoru se je dotaknila razhoda med Caitlynino transformacijo:"Nisva znali tega obravnavati in to je bil proces, bil je šok, nato pa je bila realnost in to je bilo nekaj, kar smo morali absorbirati in poskušati razumeti in se naučiti," je nadaljevala. "Kar se mi je zdelo zanimivo glede tega in v to sem prepričana, da veliko ljudi, ki so oboževalci naše resničnostne oddaje, tega tudi ni pričakovalo in so bili včasih zmedeni in žalostni, včasih veseli, ker obstaja toliko različnih načinov, kako gledaš na to."

Kris Jenner
Kris Jenner FOTO: AP

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Uporabnik20876
09. 11. 2021 19.57
-1
mama kris mora pač dajati take izjave. v resnici ji je gotovo vse skupaj milo rečeno čudno
Hanna74
09. 11. 2021 19.30
+3
ha Biznis mama.. prodala Hčerkine erotične fotografije za prepoznavnost..kaj vse naredi folk da jih spremlja 24/7..še na sekret ne smeš več..vami..Se vprašam kdaj je dnarja dost,,koliko še potrebuješ da si srečen..vem da jim ne gre več za dnar amapk preoznavnost amapk teli Fejk instragram story je pa že pomilovanja vredno..upam da generacije kmalu dojamejo da je vse fejk..Celo lastne face so fejk(plastik).to vam vse pove..
Augusto Pinochet
09. 11. 2021 17.42
+2
A ni smesno, da ne morete napisati o bivsem mozu pa je to bil/bila pa se lahko na popek vrzete 😂
Jebo_slav
09. 11. 2021 16.51
+4