2°C

Caitlyn Jenner o sporu z Ellen DeGeneres: Nikoli več me ni poklicala

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
E.M. /
KOMENTARJI
5
Caitlyn Jenner, ki trenutno tekmuje v avstralskem šovu Big Brother VIP, se je v pogovoru s sostanovalci dotaknila svojega spora z voditeljico Ellen DeGeneres. Jenner se je pri znani voditeljici pogovornega šova pojavila leta 2015, tik po spremembi spola, nestrinjanje med zvezdnicama pa je sprožila debata o istospolnih porokah. Jenner je namreč kljub tranziciji ohranila republikanske vrednote ter priznala, da ima do te teme še vedno zadržke. Olimpijska šampionka naj bi zaradi omenjenega spora celo razmišljala o temu, da bi svoje otroke iz družine Kardashian prosila, naj se v pogovorni šov ne vračajo več kot gostje.

Caitlyn Jenner si čas, ki ga preživlja v avstralskem šovu Big Brother VIP, krajša s pogovorom s preostalimi stanovalci. Med drugim je nekaterim zaupala, kako jo je zaznamoval nastop v The Ellen DeGeneres šovu, kjer je zaradi drugačnega mnenja pristala v sporu z voditeljico Ellen DeGeneres. Znana voditeljica je leta 2015 bivšo olimpijsko šampionko povabila v oddajo, kjer je Caitlyn Jenner spregovorila o spremembi spola.

Caitlyn Jenner je vse stike z Ellen DeGeneres izgubila po sporu leta 2015.
Caitlyn Jenner je vse stike z Ellen DeGeneres izgubila po sporu leta 2015.FOTO: Profimedia

"Ellen je pričela z normalnimi vprašanji, nato pa jo je zanimalo moje mnenje o istospolnih porokah," je v Big Brotherju povedala Jenner, ki je bila pred tranzicijo proti istospolnih porokah, svoje republikanske vrednote pa je ohranila tudi po tem. "Skušala sem odgovoriti najbolje, kar sem znala in mislila sem, da mi je uspelo. Sedaj, ko gledam na celotno situacijo, menim, da bi nekatere zadeve lahko drugače naredila," je svojim sostanovalcem pojasnila Caitlyn in dodala, da jo je zelo presenetil odziv voditeljice, ki ji je neposredno dejala, da izgleda, kot da še vedno ne podpira istospolnih porok. Pojasnila je, da jo je zelo zmotilo dejstvo, da je dan po intervjuju Ellen odšla k radijskemu voditelju Howardu Sternu in jo še dodatno kritizirala. "Ko je to storila, sem tudi jaz do nje postala neizprosna v medijih," je priznala Jenner.

PREBERI ŠE
Caitlyn Jenner o bivši Kris Jenner: Želela bi si, da bi imeli tesnejši odnos

Celotna situacija jo je tako zmotila, da je razmišljala, da bi kontaktirala bivšo soprogo Kris Jenner, menedžerko družine Kardashian, in jo prosila, naj otrokom ne dovoli, da se še naprej kot gostje pojavljajo v pogovorni oddaji The Ellen DeGeneres Show. "Nato sem si sicer premislila, saj se nisem želela zapletati v njihove zadeve."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Caitlyn Jenner, ki od trenutka spora ni nikoli več govorila z Ellen DeGeneres, je o neprijetnem trenutku spregovorila tudi v svoji biografiji. Zapisala je, da se je zaradi spora počutila odrinjeno iz LGBTQ-skupnosti.