Tuja scena

Celine Dion delila fotografijo s sinovi in se zahvalila za podporo

Los Angeles, 16. 03. 2024 14.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Celine Dion se že slabo leto in pol sooča s sindromom togega telesa, zaradi katerega je morala celo odpovedati nekaj koncertov. Zvezdnica je zato ob mednarodnem dnevu te bolezni na Instagramu delila sporočilo zahvale vsem, ki jo podpirajo na tej poti, obenem pa objavila še fotografijo, na kateri pozira s svojimi tremi sinovi.

"Danes je mednarodni dan dneva ozaveščanja o sindromu togega telesa," je svoj opis na družbenih omrežjih začela Celine Dion. Svetovno znana pevka se z omenjeno boleznijo sooča že slabo leto in pol, a je odločena, da jo bo premagala.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Kot mnogi od vas veste, so mi jeseni 2022 diagnosticirali sindrom togega telesa (SPS). Poskus premagati to avtoimunsko motnjo je bila ena najtežjih izkušenj v mojem življenju, vendar sem še vedno odločena, da se nekega dne vrnem na oder in zaživim čim bolj normalno življenje. Globoko sem hvaležna za ljubezen in podporo mojih otrok, družine, ekipe in vseh vas," je zapisala 55-letnica in dodala, da z objavo želi pokazati svojo podporo vsem, ki se soočajo z omenjeno boleznijo. "Želim, da veste, da zmorete! Mi zmoremo!" je zaključila sporočilo in dodala enako besedilo v francoščini.

Poleg zapisa, v katerem se je zahvalila vsem, ki jo podpirajo v boju s sindromom, zaradi katerega je morala odpovedati številne nastope, je objavila tudi fotografijo s svojimi otroki. Ob njej so tako 23-letni René-Charles Angélil in 13-letna dvojčka Eddy in Nelson.

Pevki so redko nevrološko bolezen diagnosticirali leta 2022, novico o svojih zdravstvenih težavah pa je z javnostjo delila z objavo videoposnetka. "Že dolgo se spopadam s težavami z zdravjem in res težko se mi je soočiti s temi izzivi ter govoriti o vsem, kar sem prestala," je takrat dejala. Po razkritju bolezni se je za nekaj časa tudi umaknila iz javnosti, v zadnje pol leta pa je ponovno nekoliko več prisotna. Začela je obiskovati razne prireditve, najbolj pa je navdušila na odru 66. podelitve grammyjev, kjer je Taylor Swift podelila nagrado za album leta.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Betuul
16. 03. 2024 18.48
+4
👏bravo Celine za zdravje še na dolga leta; prekrasna ekipa ste! 👍In lep družinski šopek,