Tuja scena

Celine Dion na koncertu Stjepana Hauserja: To sem dolgo čakal

Las Vegas, 24. 06. 2024 11.04 | Posodobljeno pred 24 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Kljub bolezni togega telesa, zaradi katere je odpovedala številne nastope in se za nekaj časa umaknila iz javnosti, je sedaj nazaj. Držala je obljubo in se vrnila. Celine Dion resda še ne nastopa, a se po nedavni premieri svojega novega filma zdaj znova več pojavlja v javnosti. Tako se je udeležila nastopa svetovno znanega hrvaškega violončelista Stjepana Hauserja, na katerem je izjemno uživala, po koncertu pa sta se tudi skupaj fotografirala.

Celine Dion je držala obljubo in se vrnila. Po razkritju diagnoze togega telesa, ko je zaradi kršenja mišic morala odpovedati številne nastope in se je za nekaj časa celo umaknila iz javnosti, se je zdaj znova začela udeleževati raznih dogodkov. Po nedavni premieri svojega novega filma I Am: Celine Dion je zdaj skupaj s sinovi obiskala koncert Stjepana Hauserja v Las Vegasu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnico so seveda opazili že takoj ob prihodu v dvorano, ko se je prebijala do svojega sedeža, kasneje pa so jo navdušeni oboževalci ujeli tudi ob poplesavanju na svetovno znane uspešnice, ki jih je iz svojega instrumenta izvabil znani Hrvat. Med drugim je zaigral tudi njeno z oskarjem nagrajeno uspešnico My Heart Will Go On. Celine je uživala tudi v številnih drugih pesmih, med pesmijo Hallelujah pa celo potočila kakšno solzo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Da je med občinstvom njegova vzornica, kot jo je poimenoval sam, je vedel tudi glasbenik in jo prosil, če bi skupaj z njim zapela del pesmi. 56-letnica ga je sicer zavrnila in ob prošnji, da zapoje samo en verz, v smehu zamahnila z roko ter se usedla nazaj na svoj sedež. "Moje največje sanje so nastopiti s tabo," ji je dejal, a si pevka vseeno ni premislila. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Čeprav z njim ni nastopila, pa sta se zvezdnika družila tudi po koncertu in se skupaj fotografirala za spomin. Na eni od fotografij so se jima pridružili tudi pevkini sinovi. "Dolgo sem čakal na ta trenutek! Hvala, Celine Dion, da si prišla na mojo predstavo v Vegas s svojo družino. Bilo mi je v čast," je ob spominsko fotografijo, ki jo je delil tudi na družbenih omrežjih, zapisal priznani hrvaški glasbenik. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Še pred koncertom je sicer zvezdnica nekdanjega člana dua 2Cellos obiskala v zaodrju. Eden drugemu sta se predstavila, se objela in si priznala, da sta velika oboževalca drug drugega. Hauser ji je tudi razkril, da bo na nastopu zaigral njeno pesem. "Si že slišala to pesem?" se je pošalil pevec, pevka pa je ob tem z nasmehom zamrmrala delček le-te. 

Zvezdnika nista skrivala navdušenja drug nad drugim, Celine je celo razkrila, kaj jo pri glasbeniku najbolj navdušuje. "Vsakič, ko nastopaš, ni tako, kot da samo igraš. Ne znam ti povedati, ampak videti je, kot da se ljubiš z glasbo," mu je razložila, 38-letniku pa je ob tem postalo kar malo nerodno. "Ko te gledamo, pozabimo, da igraš čelo. Tako si predan trenutku. Kar počneš, je večje od glasbe," je še dodala zvezdnica. 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Marcus Aureliuss
24. 06. 2024 14.11
+1
Oba sta nadstandardna.
Zagorac
24. 06. 2024 13.34
+0
Prepotentnež naduti
Lev07
24. 06. 2024 14.04
+0
AMZS
24. 06. 2024 13.32
+0
Zenski predator
Blue Dream
24. 06. 2024 12.16
-2
Jo bo Hauser pozdravu
flojdi
24. 06. 2024 12.10
+10
Dva Velika./ Obema hvala za muzko.
PomisliNaSonce
24. 06. 2024 11.53
+9
Soseda se nikoli ne hvali, vsaj ne v javnosti. Ampak ajde recimo Celine...prav imaš. Ta fant je več kot samo glasba
Dinho8O
24. 06. 2024 11.41
+1
Taylor Swift uci se in se se kaj nauci od umetnika s srcem na pravem mestu.