26°C

Celine Dion po moževi smrti še ni pripravljena na novo ljubezen

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.L. /
KOMENTARJI
17
Celine Dion je v iskrenem intervjuju povedala, da še ne razmišlja o tem, da se bo nekega dne ponovno zaljubila. Na novo zvezo še vedno ni pripravljena, saj ima občutek, da je njen pokojni mož del njenega življenja. Počuti se močno, saj je ves čas obkrožena z ljubeznijo življenja in z radostjo svojih treh sinov.

Pevka Celine Dion je v dnevni pogovorni oddaji spregovorila o življenju po izgubi moža Reneja Angelila, ki je pred petimi leti v 74. letu starosti izgubil bitko z rakom. "Rene mi je skozi leta toliko dal in še danes je z mano, ko pogledam svoje otroke. Živi med nami in mi še vedno živimo z njim. Je del našega vsakdanjega življenja, zato se počutim zelo, zelo močno," je povedala Celine, ki se je z Renejem spoznala v najstniških letih, ko je začel delati kot njen menedžer. 

Celine Dion
Celine DionFOTO: Profimedia

Na vprašanje, ali je kot mati treh otrok že pripravljena na novo ljubezen, je odgovorila: "Ne vem. Nimam pojma," in dodala, da je trenutno v njenem življenju veliko ljubezni, ki jo deli s svojimi otroki, ljubezen pa se po njenem skriva tudi v življenju samem. "Ne razmišljam še o zvezi in ponovni ljubezni. Moram reči, da se nikoli več ne bom zaljubila? Ne vem, ne vem," je bila odkrita pevka uspešnice My Heart Will Go On

Celine je v intervjuju spregovorila tudi o preživljanju karantene s svojim skoraj 20-letnim sinom Renejem Charlesom in 10-letnima dvojčkoma Eddyjem in Nelsonom. "Šlo je za staromodno zabavo in preproste užitke življenja. Veliko časa smo se zunaj igrali, kuhali, se ob večerih objemali in skupaj preživljali čas. Iskreno, želeli smo iz situacije izvleči najboljše," je povedala 53-letna pevka. 

Celine Dion s pokojnim možem Renejem.
Celine Dion s pokojnim možem Renejem.FOTO: Profimedia

Celine Dion je morala lani, zaradi pandemije koronavirusa, oddolžiti glasbeno turnejo Courage World Tour, zato je vesela, da bo lahko 5. novembra v Las Vegasu ponovno pričela z nastopanjem. Kanadčanka je v Las Vegasu živela 16 let, med drugim tudi v času, ko je njen mož zbolel za rakom in je morala zanj skrbeti. Že mesec po moževi smrti pa se je vrnila nazaj na lasvegaški oder. 

PREBERI ŠE
Celine Dion: Ne mine dan, ko ne bi pomislili nate

"Vegas je meni in moji družini dal priložnost, da sem mati in obenem nastopam pred svojimi oboževalci, da delam s strastjo in se vsak dan vrnem domov. To je zelo redko, zato resnično menim, da mi je Vegas omogočil materinstvo in možnost biti umetnica, dal mi je najboljše obeh svetov," je o svojem življenju v Nevadi povedala Celine. Pogovor je končala na pozitivni noti in razkrila, da se bo v njenih novih nastopih osredotočila na "novo energijo, nov začetek in ponovno življenje" in dodala, da ima občutek, da bo iz tega prišlo nekaj dobrega.

Koronavirus pasica nova