Tuja scena

Channing Tatum v dobrih odnosih z bodočim tastom Lennyjem Kravitzem

Los Angeles, 18. 03. 2024 10.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Channing Tatum je očitno v zelo dobrih odnosih s svojim bodočim tastom Lennyjem Kravitzom. Ko je glasbenik nedavno objavil fotografijo brez majice na Instagramu, se je igralec oglasil v komentarjih. "Nekoga boš prizadel s takšno objavo," mu je zapisal v svojem zabavnem slogu, številni oboževalci pa so se z zvezdnikom filma Vroči Mike takoj strinjali.

Dobri odnosi s starši svoje bodoče žene so trenutno očitno najvišje na lestvici prioritet Channinga Tatuma. Pred prihajajočo poroko z Zoe Kravitz se je igralec javno odločil pokazati, kako dobro se razume z njenim očetom Lennyjem Kravitzom. Ko je glasbenik nedavno objavil fotografijo na družbenih omrežjih, se je namreč takoj oglasil v komentarjih.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Jezus, Lenny, nekoga boš prizadel s takšno objavo," je pod fotografijo pevca brez majice, na kateri je jasno razvidno njegovo mišičasto telo, zapisal 43-letnik. S svojim zabavnim komentarjem je nasmejal številne oboževalce, ki so v komentarjih takoj zagrabili za njegovo šalo in priznali, da se z njim strinjajo. 59-letnik je v izjemni formi, kar je dokazal prav z omenjeno objavo, ob katero je zapisal: "V ljubezni in hvaležnosti."

Fotografijo je glasbeni zvezdnik objavil le nekaj dni po tem, ko je prejel zvezdo na pločniku slavnih. Na slavnostni otvoritvi sta ga spremljala tako njegova hčerka kot tudi njen bodoči mož. "Videla sem tvojo spremembo na boljše in način, kako si ostal enak na najpomembnejši način. Videla sem tvojo neverjetno predanost umetnosti. Predvsem pa sem te videla brez majice. Po besedah mojega očeta, če ne razkrije tvojih bradavic, ni srajca," se je v svojem govoru v čast očetu pošalila 35-letnica in nasmejala zbrane. Poleg družinskih članov je glasbenika s svojo prisotnostjo na dogodku počastil tudi igralec Denzel Washington.  

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Amor Fati
18. 03. 2024 12.54
-2
Kako bi pa zgledalo, če bi bila na bojni nogi, da se sploh ne bi marala med sabo? Če je bodoči tast, potem se ve, da se mu ne smeš zameriti. Isto kot ženske in bodoče tašče.
Gaylona
18. 03. 2024 11.00
+2
Anion6anion
18. 03. 2024 10.59
+4