Tuja scena

Charlie Sheen po premieri dokumentarca ostro zanikal obtožbe spolnega napada

Los Angeles, 13. 03. 2020 12.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec Corey Feldman je nedavno predstavil novi dokumentarec, kjer je omenil tudi Charlieja Sheena, ki naj bi v preteklosti spolno napadel Feldamovega pokojnega prijatelja Coreyja Haima. Sheen je obtožbe ostro zanikal: "To se nikoli ni zgodilo."

Igralec Corey Feldman, nekdanji otroški zvezdnik, ki je zaigral v uspešnicah kot sta Ostani z menoj (Stand by Me) in Gooniesi (The Goonies), je pred dnevi predstavil dokumentarni film (My) Truth: The Rape of Two Coreys, kjer je razkril imena moških, ki so spolno zlorabili njega in njegovega pokojnega igralskega kolega Coreyja Haima. Feldman je sicer že v preteklosti govoril o tem, da je bil kot otrok večkrat žrtev spolnih napadov, sedaj pa je v dokumentarcu pojasnil, da naj bi njegovega prijatelja, ki je umrl leta 2010, med snemanjem filma Lucas v 80. letih posilila "velika hollywoodska osebnost" in to naj bi bil Charlie Sheen. Obtožbe sicer niso nove, Charlie pa je že leta 2017 tožil časnik National Enquirer, kjer so širili Feldmanove govorice.

54-letni Sheen že od nekdaj ostro zanika vse Feldmanove navedbe in je sedaj ob premieri dokumentarnega filma znova izrazil svoje stališče. "Te bolne in sprevžene obtožbe se niso nikoli zgodile. In pika," je v izjavi za portal Six povedal Charlie. "Pozivam vse, naj razmislijo o kredibilnosti vira in preberejo, kaj pravi mati Coreyja Haima."

Charlie Sheen obtožbe zanika.
Charlie Sheen obtožbe zanika. FOTO: Profimedia

Judy Haim je zanikala vse obtožbe, ki jih je navedel prijatelj njenega pokojnega sina, Sheenu je celo napisala več elektronskih sporočil, kjer je pojasnila svoje stališče. "Moj sin ni nikoli omenjal Charlieja. Nikoli nismo govorili o Charlieju. Obtožbe so izmišljene," je povedala že leta 2017 za Entertainment Tonight.

A Feldman še vedno trdi svoje: "Haim mi je rekel, da ga je Charlie postavil pred sabo med dvema prikolicama, mu naoljil zadnjico in posili sredi belega dne. Kdorkoli bi lahko šel mimo in videl ta prizor." Haim je sicer zaradi pljučnice umrl leta 2010, ko je bil star 38 let.

Corey Feldman in Corey Haim.
Corey Feldman in Corey Haim. FOTO: Profimedia

Poleg Sheena je Feldman v dokumentarcu navedel tudi druge, ki naj bi v preteklosti zlorabljali njega: Jon Grissom, lastnik nočnega kluba Alphy Hoffman in nekdanji menedžer mladih talentov Marty Weiss.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dinho8O
13. 03. 2020 15.00
+1
Pacek22
13. 03. 2020 14.44
+15
Charlie je dobesedno igral samega sebe pri dva moža in pol.
pogan
13. 03. 2020 14.46
+11
Laki je malo nervozan
13. 03. 2020 14.18
+17
No, roko na srce, Sheen je tip, ki bi nategnil še klopotačo, če bi bilo to tehnično izvedljivo.
farobasso
13. 03. 2020 12.53
+7
Ne, jaz pa nisem tak.. no ne vem mogoče pa k sm biu tok zadet.. ampak ne, ne verjamem, da bi bil jaz kriv...