Tuja scena

Cher priznala, da ima osebne težave in se opravičila oboževalcem

Los Angeles, 12. 03. 2022 12.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Legendarna pevka se je na družbenih omrežjih opravičila zvestim privržencem, ker je ni bilo na spregled že nekaj časa. Pojasnila je, da jo pestijo zasebne težave. Na zaskrbljene komentarje oboževalcev je odgovorila z iskrenostjo in obljubila, da kljub solzam in težkemu obdobju ne namerava obupati.

Cher se je po dolgem času oglasila na družbenih omrežjih in pojasnila, da so vzrok za njeno odsotnost težave, ki so zasebne narave. 75-letna pevka je na Twitterju zapisala: ''Opravičujem se, da sem izginila. Borila sem se z osebnimi težavami,'' in tako vzpodbudila kup vprašanj zaskrbljenih oboževalcev. Eden od njih jo je povprašal o trenutnem počutju. Na vprašanje, ali je v redu, pa je spisala iskren odgovor.

Cher
Cher FOTO: Profimedia

''Nisem. Vsi jočemo, vendar včasih jočemo iz različnih razlogov. Te solze bolijo. Včasih je vse to preveč, dosežemo mejo ... takrat smo prisiljeni, da to mejo presežemo,'' in zlomljeno dodala, da je na svetu že zelo dolgo, vendar še nikoli ni doživela takšnega obdobja, kot ga preživlja v preteklih letih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V kasnejših tvitih je pojasnila, da se počuti nekoliko bolje, saj je ugotovila, da ima v sebi še mnogo meja za preseči. Obljubila si je, da bo ponovno poskusila in da ne bo odnehala. Njene besede so pri njenih zvestih privržencih naletele na odobravanje, ti so ji pod objavami nanizali komentarje podpore: ''Želim ti, da se težave hitro razrešijo. Osredotoči se na dobre stvari, na tiste, za katere si hvaležna, stvari, ki jih lahko nadzoruješ. To niso stvari, ki se dogajajo trenutno po svetu, teh žal ne moreš,'' je napisal eden od sledilcev.

Njene težave so bile v preteklosti povezane tudi z pravdanjem, lansko jesen se je namreč odločila tožiti Mary Bono. Vdova in četrta žena Sonnyja Bona se po njenih besedah namreč proti zakonu oklepa pravic za mega hite, ki sta jih v šestdesetih nanizala pevka in pevec, ki sta takrat delovala pod imenom Sonny & Cher. Zaslišanje se bo odvilo 11. aprila v Los Angelesu.