18°C

Chris Brown kontaktiral zvezdnico resničnostnega šova Otok ljubezni

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
0
Montana Brown je leta 2017 sodelovala v resničnostnem šovu Otok ljubezni, pred kratkim pa je v pogovoru z Vicky Pattison razkrila, da jo je po nastopu v šovu na družbenem omrežju Instagram kontaktiral ameriški pevec in plesalec Chris Brown. Ta naj bi jo skušal z zasebnimi sporočili zaplesti v pogovor, všeč pa mu je bila predvsem njena energija.

25-letna Montana Brown je pred leti nastopila v resničnostni oddaji Otok ljubezni, v kateri je prišla vse do finala. Atraktivna zvezdnica pa ni prepričala le gledalcev, temveč je pritegnila tudi Chrisa Browna, je razkrila v pogovoru z voditeljico podcasta The Secret To ...

Montana Brown
Montana BrownFOTO: Profimedia

Brown je stik z njo navezal z zasebnim sporočilom na družbenem omrežju Instagram, menil pa naj bi, da bi se lahko zelo ujela, saj imata podobno energijo. Montano je Vicky vprašala, kdo vse jo je še skušal doseči z zasebnimi sporočili na Instagramu: "Pogovoriva se o zasebnih sporočilih. Prebrala sem, da so te skušali kontaktirati nekateri 'hudi' zvezdniki. Edina oseba, s katero sem bila v stikih, je Jason Manford, predlagal pa mi je ogled nekaterih dobrih prizorišč, bog ga blagoslovi."

Resničnostno oddajo Otok ljubezni si že lahko ogledate na VOYO.

Montana ji je odgovorila: "Kontaktiral me je C-Breezy." Vicky pa je prosila za pojasnilo, ali gre res za Chrisa Browna, saj ni bila seznanjena z njegovim vzdevkom. Montana je pojasnila, da je Chris pogovor začel tako, da ji je "pomahal", nato pa ji je napisal, da meni, da bi se njuni energiji odlično ujeli. "Dejal je nekaj o energijah. Če bi me poznal in vedel, kako zrela sem, menim, da bi mu bilo jasno, da se na žalost ne bi ujela."

Vicky je Montano prosila, naj razkrije še kakšno sočno podrobnost iz zasebnega življenja. "Si kdaj gledala serijo Moja najstnica? Igralec David Spade me je kar malo užalil, ko je stopil v stik z mano, saj je veliko starejši od mene. Lahko bi bil moj oče," je še dejala Montana.

Koronavirus pasica nova