Tuja scena

Chris Brown presenetil oboževalca med snemanjem posnetka za TikTok

Los Angeles, 26. 06. 2023 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Da te med snemanjem posnetka za TikTok presneti Chris Brown, ki nato skupaj s tabo tudi zapleše, se ne zgodi ravno pogosto. A nekateri imajo to srečo. Mladi nadobudni plesalec si verjetno niti v sanjah ni predstavljal, da bo, medtem ko pleše na eno od Brownovih pesmi, v prostor naenkrat vstopil pevec in skupaj s svojimi plesalci sledil njegovi koreografiji. Kljub začetni presenečenosti in zmedenosti se je mladenič nato zbral in preprosto navdušil s svojimi plesnimi gibi.

Snemanje posnetka za TikTok se lahko spremeni v uresničitev sanj. Mogoče ne ravno za vsakega, zagotovo pa za mladega plesalca, ki ga je med snemanjem videa, na katerem pleše na pesem CAB (Cathc A Body), presenetil sam Chris Brown. Video presenečenje je pevec objavil tudi na svojem Instagramu. "Vse, kar moraš narediti, je sanjati," je pripisal. Iz posnetka, ki je seveda zelo hitro zaokrožil tudi po ostalih družbenih omrežjih, je jasno, da deček ni pričakoval prihoda svojega idola. Pripravljal se je na začetek koreografije, ko so se mu v sobi naenkrat pridružili Brown in njegovi plesalci.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Začetni šok je fanta sicer nekoliko zmedel, saj ni mogel verjeti, da ob njem resnično pleše Chris Brown, nato pa se je zbral in preprosto navdušil s svojimi plesnimi gibi. Prisotnost pevca mu je očitno dala dodatno motivacijo in željo po tem, da dokaže, kako dober plesalec je v resnici – in to mu je tudi uspelo. V komentarjih na Twitterju so se znašla navdušena sporočila podpore mlademu plesalcu, mnogi so ga pohvalili za odlično znanje, slavnemu pevcu pa za potezo presenečenja čestitali tudi številni zvezdniški prijatelji.  

Chris Brown je izvrsten plesalec.
Chris Brown je izvrsten plesalec. FOTO: Profimedia

34-letnik je znan po svoji predanosti oboževalcem, saj mu zelo veliko pomeni, da jim pokaže, kako so mu pomembni. Med turnejo One of The Ones Tour je organiziral posebno srečanje, na katerem se je osebno družil z njimi. "Imam najbolj kul oboževalce na planetu in cenim jih. To so dogodki, ki se jim bodo za vedno vtisnili v spomin. Obstajam zaradi njih in zato se zanje potrudim," je ob očitkih, da je za osebno druženje postavil previsoko ceno, odgovoril takrat.  

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Amor Fati
26. 06. 2023 14.14
Enkrat sem pomotoma videl njegov videospot z neko zensko v zelo kočljivem polozaju na sprednjem delu avtomobila. Če ste tudi vi, potem veste kaj je počel. Moram rečt, da mi je zal, da tako mladi fantje in tako mlade punce poslušajo takšno glasbo in podpirajo takšne kvazi glasbene umetnike.