Tuja scena

Chris Hemsworth obiskal avstralsko skupnost: Najzgodnejši in srečni dnevi

Avstralija, 08. 04. 2024 17.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec Chris Hemsworth se vrača k svojim koreninam. 40-letni zvezdnik je na družbenem omrežju objavil fotografije skupnosti Gulin Gulin, s katero je skupaj z družino živel v otroštvu. Gre za avstralsko skupnost, ki živi na severnem ozemlju Avstralije, igralec, ki je znan po franšizi Thor, pa je z njimi živel, ko je imel pet let.

Igralec Chris Hemsworth, ki je znan po vlogi Marvelovega junaka Thora, je na družbenem omrežju objavil fotografije, na katerih pozira s člani domorodske skupnosti Gulin Gulin, ki živi na severu Avstralije. Zvezdnik je razkril, da je kot deček s svojo družino nekaj časa živel z njimi, in dodal, da njegovi najzgodnejši in tudi najlepši spomini iz njegovega življenja segajo prav v to obdobje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

40-letnik je na fotografijah, ki jih je delil, poziral med člani skupnosti, ki nosijo rdeče majice ali spodnje dele tradicionalne oprave, sam pa izstopa v sivi majici brez rokavov in črnih kratkih hlačah. Med galerijo fotografij je tudi ena iz njegovega otroštva in tista, na kateri je risbica njega v opravi super junaka, ki v roki drži kladivo, z zapisom 'Dobrodošel doma'. Zvezdnik se je med obiskom srečal tudi z mladimi člani skupnosti, ki jih je razveselil s svojimi avtogrami.

"Ko sem bil mlajši, smo z družino živeli s skupnostjo na severnem ozemlju. Moji najbolj zgodnji spomini, in tudi najsrečnejši, segajo v tisto obdobje," je pripisal zvezdnik in dodal: "Sedaj, 35 let pozneje, sem imel srečo, da sem lahko pripotoval nazaj sem. Hvaležen sem članom skupnosti Gulin Gulin, da so nas tako toplo in prijazno sprejeli. Veliko ljubezni in spoštovanja."

Hemsworth je le teden dni prej objavil videoposnetek, na katerem se eden od dvojčkov, ki ju ima z ženo Elso Pataky, vozi na manjšem motorju, v ozadju pa igra pesem Insane in the Brains skupine Cypress Hill. "Fant je znorel," je ob videu pripisal zvezdnik in se pošalil na račun sinovih veščin in hitrosti, ki jih je dosegel na vozilu. Zakonca imata 10-letna dvojčka Sasho in Tristana ter 13-letno hčer Indio Rose.  

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

patogen
08. 04. 2024 19.16
-1
Takole so hiliji nekoč hodili se prosvetljevat k kamenodobnim plemenom v Indijo in Avstralijo pa Afriko. Dokler jim ni zmanjkalo tam denarja. Potem so šli denar služit domov...
Malo_sutra
08. 04. 2024 18.37
-2
Stigla hrana.