Tuja scena

Chris Pratt o ženi Katherine Schwarzenegger: Zaigral bi z njo

Los Angeles, 22. 05. 2024 07.00 | Posodobljeno pred 22 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Chris Pratt se je skupaj s soprogo Katherine Schwarzenegger udeležil premiere novega filma o Garfieldu. Igralec je med intervjujem za People povedal, da bi si želel, da bi se s Katherine pojavil tudi na velikih platnih, vendar meni, da bi bilo to težko izvedljivo kljub njenemu talentu. Zvezdnik se veseli, da si bodo njegov animirani film lahko ogledali prav vsi trije otroci.

Chris Pratt se je udeležil premiere novega filma z ženo Katherine Schwarzenegger. Pred dnevi se je 44-letnik pojavil na rdeči preprogi za losangeleško premiero Sonyjevega novega animiranega filma Garfield, v katerem zvezdnik posodi glas priljubljenemu mačku Garfieldu, ki obožuje lazanjo. V ekskluzivnem intervjuju za People je igralec povedal, da si želi, da bi bila njegova soproga ob njem tudi na platnu. "Vprašal sem jo," odgovori na vprašanje, ali bi kdaj sodeloval z njo pri kakšnem projektu. "Mislim, da bi lahko bila odlična. Ker je pravzaprav zelo dobra igralka."

Katherine Schwarzenegger in Chris Pratt
Katherine Schwarzenegger in Chris Pratt FOTO: Profimedia

"Med imitiranjem sem ji rekel, da je res zelo dobra. Ona pa pravi, da tega ne bi mogla početi nikoli, saj bi se preveč smejala," je dejal in priznal, da bi bilo temu verjetno res tako, saj svoj smeh težko zaustavi."Torej verjetno bi se smejala med snemanjem in uničila prizor," je dodal.

Par, ki se je poročil leta 2019, ima skupaj dve hčerki, triletno Lylo Mario in Eloise Christino, ki bo kmalu dopolnila dve leti. Z nekdanjo ženo Anno Faris pa ima tudi 11-letnega sina Jacka. Igralec je še dodal, da je navdušen, da bodo lahko vsi njegovi otroci uživali ob ogledu njegovega novega projekta. "Film, kot je Garfield, je resnično varen za vse starosti in obe moji hčerki sta zelo mladi. Moj sin ima 11 let, tako da je videl veliko stvari, v katerih sem jaz, vendar moji dekleti še nikoli nista videli ničesar mojega, tako da bo to verjetno prva stvar, ki jo bosta videli," je rekel.

Na rdeči preprogi so se mu pridružili tudi soigralci: Hannah Waddingham, Cecily Strong, Snoop Dogg in Calum Scott. Svoje glasove v filmu posodijo tudi Ving Rhames, Nicholas Hoult, Harvey Guillén, Brett Goldstein in Bowen Yang, ki s tem projektom po skoraj 20 letih vračajo Garfielda na velika platna.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Amor Fati
22. 05. 2024 08.17
+0
Lep par. Naj traja večno.
sophie25
22. 05. 2024 10.00
+2
če že s prvo ni trajalo večno, naj vsaj s to.. sicer pa pravijo, da je ljubezen večna, dokler traja
Amor Fati
22. 05. 2024 11.43
+1
Pravijo tudi, da, ko se končno najdeta dva, ki preprosto pašeta skupaj, ostaneta skupaj za vedno.