Tuja scena

Chris Pratt svoje golf palice 'oblekel' v like, ki jih je upodobil

Los Angeles, 25. 02. 2024 12.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Chris Pratt slovi po svoji zabavni naravi, da je človek, ki zna zabavati druge in se pošaliti tudi na svoj račun, pa vedno znova dokazuje tudi na družbenih omrežjih. Igralec pogosto objavlja utrinke tako iz svojega zasebnega življenja z ženo Katherine Schwarzenegger in njunimi otroki kot tudi z raznih premier ali snemanj filmov. Več kot očitno je tudi ljubitelj golfa, svoje palice pa ima pospravljene v prav posebnih 'oblekah' v podobi likov, ki jih je igral.

Chris Pratt je eden od tistih zvezdnikov, ki vedno poskrbi, da so ljudje okoli njega dobre volje. Če ne z zabavnimi šalami, pa z zabavnimi grimasami. Zabavne posnetke in fotografije pogosto deli tudi na svojih družbenih omrežjih, kjer oboževalcem omogoča vpogled tako v svoje zasebno oziroma družinsko življenje z ženo Katherine Schwarzenegger in njunimi otroki kot tudi iz raznih premier ali snemanj filmov.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Več kot očitno pa je tudi ljubitelj golfa. Nedavno je svoje oboževalce nasmejal z objavo svoje zbirke golf palic, ki jih hrani v prav posebnih pokrivalih. Na vsakem od pokrival je namreč upodobljen eden od njegovih prepoznavnih filmskih ali risanih junakov. Zaenkrat ima v svoji zbirki štiri, ki so prekrite z obrazom lika Emmeta Brickowskega iz franšize The Lego, Star-Lorda oziroma Petra Quilla iz franšize Varuhi galaksije, Super Maria, ki mu je leta 2023 posodil glas v filmu The Super Mario Bros. in gospoda P – "The Pringles Guya", maskote, omenjene v njegovi reklami za Super Bowl 2024.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Ko bo izšel Garfield, bom potreboval novo palico," je šaljivo zapisal ob svoji zbirki in s tem pokazal, kako se veseli izida novega filma o priljubljenem oranžnem mačkonu, ki mu je posodil glas. Priljubljenemu igralcu se bodo v prihajajočem filmu, ki izide konec maja, pridružili še zvezdniki, kot so Samuel L. Jackson, ki je posodil glas Vicu, pa tudi Hannah Waddingham, Brett Goldstein, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén in Bowen Yang.  

44-letnik je v svoji karieri seveda zaigral še številne druge vloge, zato se v komentarjih ni mogel izogniti vprašanjem oboževalcev, kdaj bodo svojo simpatično pokrivalo za palice dobili tudi ostali njegovi ikonični liki.  

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.