Tuja scena

Chris Pratt: Vsak oče ve, kaj bi naredil, če bi ogrožali njegovega otroka

Los Angeles, 15. 06. 2023 11.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Chris Pratt ima s Katherine Schwarzenegger tri otroke, do katerih pa je zelo zaščitniški. V enem od intervjujev je priznal, da večkrat na skrivaj fantazira, kaj bi storil osebi, ki bi ogrožala katerega koli od njegovih otrok. 43-letnik se je celo pošalil, da včasih razmišlja o tem, kje ima skrit lepilni trak in kako globok je prtljažnik avtomobila, s čimer je nekoliko napeljal na posledice, ki čakajo tiste, ki bi jih ogrožali.

"Ko si postavljen v položaj, ko so tvoji otroci v nevarnosti, tvoje razmišljanje postane povsem noro," je o tem, da je zelo zaščitniški oče, spregovoril Chris Pratt. Igralec je sicer prepričan, da tako razmišlja vsak oče. "Včasih enostavno fantaziram o tem, kaj bi naredil nekomu, ki bi ogrožal mojega otroka," je še dodal.  

Chris Pratt je zelo zaščitniški oče.
Chris Pratt je zelo zaščitniški oče. FOTO: Profimedia

43-letnik je v intervjuju tudi priznal, da svoji ženi Katherine Schwarzenegger ne bi nikoli priznal, o čem razmišlja. "Ko zreš v daljavo in te žena vpraša, kaj razmišljaš, rečeš, da nič, v resnici pa imaš v glavi le to, kje je lepilni trak in kako globok je prtljažnik avtomobila," se je pošalil in dodal: "S katerim koli očetom sem se pogovarjal, mi je priznal, da se to sprašuje. In prepričan sem, da je bil zato tudi film Ugrabljena, v katerem igra Liam Neeson, tako uspešen. Mi, očetje, zagotovo navijamo zanj."

 O očetovstvu je Pratt spregovoril pred začetkom nove serije The Terminal List, v kateri igra, zgodba pa govori o umoru hčerke glavnega junaka Jamesa Reeca in je posneta po romanu Jacka Carra. Kot je povedal igralec, gre v zgodbi za neke vrsto neobvezno maščevalno fantazijo. "Če sem iskren, je razmišljanje očetov v odnosu do svojih otrok točno to," je še povedal.  

Zvezdnik ima s hčerjo Arnolda Schwarzeneggra dva otroka, dveletno Lylo Mario Schwarzenegger Pratt in enoletno Eloise Christino Schwarzenegger Pratt. Z nekdanjo ženo, igralko Anno Faris, ima še 10-letnega sina Jacka.  

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Grinsekatze
15. 06. 2023 13.13
+3
Pravilno! Po statistiki je najvec ugrabljenih otrok tistih brez očetve figure v otrokovem življenju.