Tuja scena

Chrissy Teigen in John Legend po poteh medenih tednov

Portofino, 08. 07. 2021 17.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slavna zakonca Chrissy Teigen in John Legend se trenutno mudita pri naših sosedih Italijanih. Zvezdnika sta se z družino med drugim ustavila v očarljivem mestu Portofino, kamor ju je pot zanesla že, ko sta bila leta 2013 na medenih tednih. Dokazala sta, da sta še vedno ali celo še bolj zaljubljena kot takrat.

Chrissy Teigen in John Legend se z družino potepata po italjanskih krajih.
Chrissy Teigen in John Legend se z družino potepata po italjanskih krajih. FOTO: Profimedia

Chrissy Teigen in John Legend uživata v italijanskih lepotah in Toskani, kjer ju je pot zanesla do Firenc, Pise in vse do Portofina. Na počitnicah jima družbo delata tudi otroka, nekaj dopustniških utrinkov pa z veseljem delila tudi z oboževalci na družbenih omrežjih.

35-letna Chrissy, ljubiteljica kuhanja in avtorica kuharskih knjig, je pred kratkim objavila fotografijo z možem, ki je nastala na balkonu, od koder se bohoti pogled na mesto Firence, ter jo pospremila z besedami: "Ljubim te. Najsrečnejše dekle na svetu."

Ustavila sta se tudi v kraju Portofino, na katerega tako Chrissy kot Johna vežejo lepi spomini. Tam sta si privoščila večerjo. Za zmenek je Chrissy nosila belo dolgo obleko, John pa je izbral svetlo roza srajco z vzorcem. Poseben trenutek sta obeležila tudi na družbenih omrežjih, kamor je 42-letni priljubljeni glasbenik objavil simpatični selfie, na katerem na lica poljublja svojo izbranko.

"Večer sva preživela v Portofinu, prvo postajališče najinega medenega tedna leta 2013. Še vedno je pravljično," je z besedami pospremil romantično fotografijo.

Chrissy Teigen in John Legend sta uživala na romantični večerji.
Chrissy Teigen in John Legend sta uživala na romantični večerji. FOTO: Profimedia

Naj omenimo, da bosta zvezdnika septembra praznovala osmo obletnico poroke. John Legend in Chrissy imata dva otroka, 5-letno hčerko Luno in 3-letnega sina Milesa. Chrissy in John sta sicer tretjo nosečnost naznanila lani v glasbenikovem videospotu za pesem Wild, kjer se Chrissy drži za nosečniški trebušček. Med nosečnostjo je na žalost prišlo do zapletov in zvezdnica je otroka, ki ga je imenovala Jack, na žalost izgubila lani septembra.

Odnos med Johnom in Chrissy se je razvijal tudi s pomočjo glasbe. Prvič sta se namreč spoznala na snemanju pesmi Stereo. "Pri pesmi All of Me sva se poročila in še nisva imela otrok. Love Me Now sva posnela z Luno, zadnjo pesem pa z Milesom," je Chrissy povedala avgusta lani.

Koronavirus pasica nova

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bububu123
08. 07. 2021 19.37
+4
pa kdo je to da toliko o njej pišete??? a vas plačuje?
Dr.Rugelj
08. 07. 2021 18.19
+11
Ne morem si kaj ampak ta je pa resnično grda tja v ksiht! ..napihnjena kot kakšen zdelan alkoholik,..
Khronos
08. 07. 2021 18.17
+12
Ena najbolj ogabnih oseb v šovbiznisu, škodoželjna, hudobna, maščevalna nadlegovalka mladoletnih in unicevalka karier in življenj. Vi pa o njej vse najlepše in najboljše. Samo, da je na pravi strani, pa se ji vse oprosti...
JoniBravo
08. 07. 2021 18.21
+6
lambily
08. 07. 2021 19.55
+0
Joni, res???? Ti pa ne poznaš veliko resničnih žensk, verjetno se hraniš z znanjem kar tu?
JoniBravo
08. 07. 2021 19.57
+1