13°C

Chrissy Teigen objavila fotografijo, ki je razdelila sledilce

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
12
Chrissy Teigen, žena pevca Johna Legenda, je znana po tem, da je brez dlake na jeziku in da z javnostjo rada deli velik del svoje zasebnosti. Na Instagramu je tokrat delila fotografijo, na kateri je zgoraj brez, njen sin Miles pa se ji mota med nogami.

Chrissy Teigen na družbenih omrežjih deli veliko osebnih stvari.
Chrissy Teigen na družbenih omrežjih deli veliko osebnih stvari.FOTO: Profimedia

Po mnenju nekaterih ameriška zvezdnica Chrissy Teigen včasih na družbenih omrežjih deli celo kakšno stvar preveč osebno. Tokrat je objavila fotografijo, na kateri pozira napol oblečena. Na posnetku si je gole prsi spretno prekrila, medtem ko se ji je sin Miles, ki bo maja praznoval tri leta, motal med nogami in se ni želel premakniti, kot je sporočila Chrissy.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Zvezdnica, ki je v preteklosti objavila že marsikateri intimni trenutek, tudi tokrat ni oklevala, da bi fotografijo delila s širšo javnostjo. 35-letna zvezdnica in mama dveh otrok pa je s svojo objavo dvignila kar nekaj prahu in razdelila svoje sledilce.

"Sem edina, ki se sramujem namesto nje?" je pod objavo komentirala njena sledilka. Mnogi so se strinjali z njo, a kmalu se je oglasila tudi Chrissy, ki je odgovorila: "Vsi, ki se jezite, blokirala vas bom."

Seveda so se našli tudi tisti, ki so ji stopili v bran in na objavljeni komentar odgovorili. "Da, ti si edina, ki te je sram in ki je tukaj čudna, če misliš, da je s to fotografijo kaj narobe," se je uporabnica ostro odzvala na komentar, Chrissy pa je dodala, "počakaj, da izvejo, da se skupaj kopava."Očitno se zvezdnica ob razdvojenih oboževalcih zelo zabava.

Pozneje je nekaj negativnih komentarjev izbrisala, ker jih ni želela brati na svojem profilu. Poleg sina Milesa ima Chrissy z 42-letnim glasbenikom Johnom Legendom še 4-letno hčerko Luno.

Koronavirus pasica nova