Tuja scena

Chrissy Teigen obujala spomine na počitnice v Mehiki

Nova Mehika, 09. 07. 2024 09.02 | Posodobljeno pred 8 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Chrissy Teigen in John Legend z družino zelo rada potujeta, manekenka pa se z utrinki s potovanj vedno pohvali tudi na družbenih omrežjih. Nedavno si je tako družina vzela nekaj dni oddiha in odpotovala v sončno Mehiko, v katero se je 38-letnica, po opisu fotografij sodeč, preprosto zaljubila. Kaj vse so počeli na dopustu, je razkrila kar z objavljeno galerijo fotografij.

Chrissy Teigen je z objavo fotografij z nedavnega potovanja v Mehiki spet dražila svoje sledilce. Ali pa morda, bolje rečeno, razveselila svoje oboževalce, ko je znova delila nekaj utrinkov z družinskega počitnikovanja. Priljubljena manekenka je namreč znana po tem, da pogosto deli fotografije s potovanj, na katerih uživa s soprogom Johnom Legendom in njunimi štirimi otroki.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tokrat je družina obiskala sončno Mehiko, ki je 38-letnico povsem navdušila. "Smo že doma. Ljubim te Mehika, vedno in za vedno," je zapisala ob galerijo fotografij, s katero je razkrila, kaj vse so na počitnicah počeli. Med drugim so obiskali ranč s konji, uživali v lokalni kulinariki, se kopali v bazenu, crkljali prikupne prašičke in številne druge stvari. Na eni od fotografij je mogoče videti celo klavir, izdelan za 45-letnega glasbenika, na katerega se je slavni pevec podpisal.  

V opisu je zvezdnica vprašala sledilce, če se je že kdo kdaj posluževal t. i. geolova. Gre za nekakšno prostočasno aktivnost, ki so si jo izmislili v ZDA, šlo pa naj bi za iskanje geotočk. "Kombinacija svetovnega mrhovinarja z vzdušjem sobe pobega," je zapisala in prosila svoje sledilce za nekaj nasvetov o aplikacijah za geolov.  

Avtorica kuharskih knjig je na dopustu uživala s 17-mesečno Esti Maxine, osemletno Luno Simone, enoletno Wren Alexander in šestletnim sinom Milesom Theodorom. Aprila se je popotniška družina denimo mudila na Tajskem, v domovini slavne manekenke, kjer so obiskali tudi njeno mamo.  

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Miha1999
09. 07. 2024 11.52
-1
Takoj se bolje počutim, res. Jaz grem pa jutri na bazen.
travc
09. 07. 2024 11.23
+1
Če prideš iz Mehike živ imaš srečo.